Shorts för kvinnor Ragwear Loggan

Shorts för kvinnor Ragwear Loggan

Börjar på: 550,80 kr

413,07 kr

-25%
Ragwear Loggan shorts för kvinnor: ett ekologiskt ansvarsfullt måste för moderna kvinnor. Vänta inte med att lägga till dem i din garderob!

Slut i lager

Beskrivning

Shorts för kvinnor Ragwear Loggan

Damshortsen Ragwear Loggan är ett måste i garderoben för moderna kvinnor som är medvetna om sin miljöpåverkan. Shortsen är designade av det etiska varumärket Ragwear och kombinerar stil och hållbarhet för en perfekt outfit för alla tillfällen.

Shortsen är tillverkade av miljövänliga material av hög kvalitet och är ett miljövänligt val för din garderob. De är tillverkade av ekologisk bomull och återvunnen polyester, vilket gör dem till ett miljövänligt alternativ för din stil.

Den feminina designen på dessa shorts met framhäver din figur samtidigt som de erbjuder optimal komfort tack vare sin avslappnade passform. Med resår i midjan och justerbar dragsko passar de perfekt för alla kroppsformer.

Damshortsen Ragwear Loggan har också unika detaljer som broderier och lappar på bakfickorna. Dessa detaljer ger dessa klassiska shorts en touch av stil och finurlighet.

Dessa mångsidiga och trendiga shorts kan bäras på en mängd olika sätt. Kombinera dem med en t-shirt och sneakers för en avslappnad look look, eller med en blus och sandaler för en mer elegant stil. Oavsett vilken outfit du har på dig kommer dessa shorts att passa perfekt in i din personliga stil.

Förutom att vara ett miljömässigt ansvarsfullt val är Ragwear Loggan damshorts också lätta att ta hand om. De kan tvättas i maskin utan risk för att förlora sin form eller färg.

För dig som bryr dig om miljön och din stil är Ragwear Loggan damshorts det perfekta valet. Lägg till dem i din garderob nu för en trendig och ansvarsfull look.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-50013-2028
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1