Shorts för kvinnor Ragwear Gussi

Shorts för kvinnor Ragwear Gussi

Börjar på: 550,80 kr

413,07 kr

-25%
Damshorts Ragwear Gussi, den perfekta blandningen av komfort och stil för alla kvinnor som vill ha en trendig look.

Slut i lager

Beskrivning

Shorts för kvinnor Ragwear Gussi

Damshortsen Ragwear Gussi är ett måste för alla kvinnor som vill ha bekväma och moderiktiga kläder. Dessa shorts är designade av det kända märket Ragwear och är det perfekta valet för varma sommardagar. Med sin avslappnade, feminina design är de perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en dag ute på stan eller en resa till stranden.

Shortsen är tillverkade av kvalitetsmaterial och kombinerar stil och komfort. Varumärket Ragwear är känt för sitt engagemang för hållbarhet och etik, och detta återspeglas i designen av dessa shorts. Så du kan bära dessa shorts med gott samvete, eftersom du vet att de har producerats på ett ansvarsfullt sätt.

Damshortsen från Ragwear Gussi finns i en mängd olika färger och mönster, så att du kan hitta den som passar dig bäst. Oavsett om du föredrar neutrala toner eller blommönster kommer du säkert att hitta det du letar efter i vårt urval. Det lätta tyget som andas håller dig dessutom sval och bekväm hela dagen.

Den korta passformen och det elastiska midjebandet ger en perfekt passform för alla kroppsformer, medan de praktiska fickorna håller dina små nödvändigheter säkra och säkra. Damshortsen från Ragwear Gussi är också lätta att sköta, vilket gör dem till ett perfekt val för upptagna, aktiva kvinnor.

Oavsett om det är en solig dag på stranden eller en promenad på stan, kommer dessa shorts att ta dig överallt med stil. De kan bäras med en t-shirt och sneakers för en avslappnad look look, eller med en blus och sandaler för en mer elegant look. Du kan också bära dem över din baddräkt för den perfekta strandoutfiten.

Som en produkt från varumärket Ragwear kan du vara säker på att dessa shorts har utformats med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Med sin överlägsna kvalitet och tidlösa stil är det en investering som kommer att hålla. Gå vidare och unna dig Ragwear Gussi damshorts för en touch av mode och komfort i din sommargarderob.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-50002-2035
Färg vatten
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1