Sweatshirt med dragkedja för kvinnor Ragwear Shocky

Sweatshirt med dragkedja för kvinnor Ragwear Shocky

Börjar på: 979,29 kr

734,44 kr

-25%
Upplev komfort och stil med Ragwear Shocky sweatshirt med dragkedja för damer. Ett måste från Ragwear!

Slut i lager

Beskrivning

Sweatshirt med dragkedja för kvinnor Ragwear Shocky

Upptäck komfort och stil med Ragwear Shocky sweatshirt med dragkedja för kvinnor! Denna sweatshirt är tillverkad av det kända märket Ragwear och är ett måste för alla kvinnor som letar efter en trendig och avslappnad look.

Denna sweatshirt med dragkedja är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och varm, perfekt för svala höst- och vinterdagar. Den snygga, moderna designen gör den perfekt för alla tillfällen, oavsett om du är ute på stan eller kopplar av hemma.

Ragwear Shocky zip-up sweatshirt har en klassisk, smickrande passform för alla feminina figurer. Dragkedjan framtill gör den lätt att ta på och av, samtidigt som den ger en extra touch av stil. Praktiska sidofickor gör att du kan hålla händerna varma eller förvara småsaker.

Men det som verkligen gör denna sweatshirt unik är det ikoniska Ragwear -trycket på bröstet. Med sin broderade logotyp och livfulla färgaccenter ger den din outfit en touch av originalitet. Oavsett om du bär den med jeans, legging eller en kjol, kommer du garanterat att göra ett statement med denna sweatshirt med dragkedja Ragwear Shocky.

Den är inte bara trendig och bekväm, utan genom att köpa denna sweatshirt stödjer du också ett etiskt och ansvarsfullt varumärke. Ragwearengage använder hållbara material och respekterar arbetstagarnas rättigheter i alla sina fabriker.

Kort sagt, Ragwear Shocky sweatshirt med dragkedja för damer är ett måste för alla stilmedvetna och etiska fashionistas. Så vänta inte längre, lägg till den i din garderob nu och njut av den komfort och stil den erbjuder!

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-30033-2035
Färg vatten
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1