Sweatshirt med huva för kvinnor Ragwear Neska Comfy

Sweatshirt med huva för kvinnor Ragwear Neska Comfy

Börjar på: 795,66 kr

596,71 kr

-25%
Unna dig komfort och stil med hooded sweatshirt för kvinnor Ragwear Neska Comfy, en trendig kreation för kvinnor från Ragwear.

Slut i lager

Beskrivning

Sweatshirt med huva för kvinnor Ragwear Neska Comfy

- huva: Ja

Upptäck huvtröjan för damer Ragwear Neska Comfy, ett måste från Ragwear för kvinnor som vill ha komfort och stil. Denna sweatshirt är tillverkad av kvalitetsmaterial och kommer att hålla dig mjuk och varm hela dagen.

Ragwear Neska Comfy sweatshirt med huva för damer är den perfekta blandningen av funktionalitet och mode. Med sin justerbara huva skyddar den dig mot väder och vind och håller dig varm under alla omständigheter. Den eleganta designen och den omsorgsfulla finishen gör den lätt att bära varje dag.

RagwearDet tyska varumärketorigine är känt för sitt engagemang för etiskt och hållbart mode. Genom att välja denna produkt väljer du inte bara en modern, trendig stil, utan du stöder också ett etiskt varumärke som bryr sig om miljön.

Denna huvtröja är perfekt för avslappnade dagar eller sportpass och är ett måste i garderoben. Den minimalistiska designen passar till alla outfits och den feminina skärningen framhäver din figur. Oavsett om du bär den till jeans eller legging kommer du inte att vilja vara utan den.

Unna dig själv komfort och stil med huvtröjan för damer Ragwear Neska Comfy. Den finns i flera olika storlekar och är perfekt för alla kvinnor som vill ha något både praktiskt och snyggt. Beställ den nu och få en trendig look med lätthet.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-30019-5024
Färg havsgrön
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1