Sweatshirt för kvinnor Ragwear Lollita Gots

Sweatshirt för kvinnor Ragwear Lollita Gots

Börjar på: 734,44 kr

550,80 kr

-25%
Svep in dig i stil och etik med damtröjan Ragwear Lollita Gots, ett måste för din garderob av märket Ragwear.

Slut i lager

Beskrivning

Sweatshirt för kvinnor Ragwear Lollita Gots

Ragwear Lollita Gots sweatshirt för kvinnor är ett måste i varje kvinnas garderob. Från Ragwear, ett varumärke som är känt för sina etiska och hållbara värderingar, är denna sweatshirt inte bara moderiktig utan också miljövänlig.

Sweatshirten är designad speciellt för kvinnor och är både bekväm och snygg. Den feminina skärningen met framhäver figuren samtidigt som den ger stor rörelsefrihet. Du kan bära den till dina sportpass eller till en utekväll på stan - den är perfekt för alla tillfällen.

Denna sweatshirt är tillverkad av GOTS-certifierad ekologisk bomull (Global Organic Textile Standard), vilket garanterar en ekologisk och etisk produktion. Genom att välja den här produkten gör du något för planeten och för arbetarna i textilindustrin.

Designen på Ragwear Lollita Gots sweatshirt förtjänar också ett särskilt omnämnande. Med sina originella detaljer som de färgade ränderna på ärmarna och Ragwear -logotypen broderad på bröstet, kommer den att ge din outfit en touch av stil. Dessutom kommer dess sobra, tidlösa färg att smälta in lätt med alla dina outfits.

Denna sweatshirt är ett riktigt måste för alla kvinnor som bryr sig om sin stil och miljön. Så vänta inte längre, lägg till den i din garderob nu och njut av dess komfort och oklanderliga kvalitet!

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-30008-2014
Färg indigoblå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1