Långärmad T-shirt för kvinnor Ragwear Pinkki

Långärmad T-shirt för kvinnor Ragwear Pinkki

Börjar på: 612,01 kr

489,58 kr

-20%
T-shirt för kvinnor Ragwear Pinkki: ett måste Ragwear för en feminin look. Upptäck den nu!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 612,01 kr

489,58 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Långärmad T-shirt för kvinnor Ragwear Pinkki

Långärmad T-shirt för dam Ragwear Pinkki är ett måste i varje kvinnas garderob. T-shirten är tillverkad av Ragwear och är både trendig och bekväm. Den är speciellt utformad för kvinnor som vill kombinera stil och komfort varje dag.

T-shirten är tillverkad av kvalitetsmaterial och känns mjuk och skön att bära. De långa ärmarna och den smala passformen förstärker den feminina silhuetten samtidigt som den ger stor rörelsefrihet. Den eleganta, avslappnade designen gör den till ett mångsidigt plagg som kan bäras en vanlig dag ute eller en kväll ute med vänner.

Den långärmade dam-T-shirten Ragwear Pinkki finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer. Varumärket Ragwear är känt för sina hållbara och miljövänliga kläder, och denna T-shirt är inget undantag. Den är tillverkad av miljövänliga material, vilket gör den till ett etiskt val för miljömedvetna kvinnor.

Denna T-shirt är också ett bra val för kvinnor som gillar att stödja etiska och ansvarsfulla varumärken. Ragwear är engagerad i kampen mot tvångsarbete och använder etiska produktionsmetoder i sina fabriker.

Denna långärmade T-shirt för damer från Ragwear Pinkki kan bäras med avslappnade jeans eller en smart kjol och ger alla outfits en touch av stil. Den bleka färgen rose ger din look en touch av femininitet, samtidigt som den är diskret och lätt att matcha medautres kläder.

Kort sagt, den långärmade dam-T-shirten Ragwear Pinkki är ett måste för alla kvinnor som vill ha en avslappnad, etisk stil. Lägg till den i din klädkollektion nu och njut av dess komfort och tidlösa stil.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-25006-5024
Färg havsgrön
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Lång ärm
Antal per produkt 1