Jumperklänning för kvinnor Ragwear Kolya

Jumperklänning för kvinnor Ragwear Kolya

Börjar på: 795,66 kr

596,71 kr

-25%
Jumperklänning för damer Ragwear Kolya, för en trendig, bekväm och feminin look, från det välkända märket Ragwear.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 795,66 kr

596,71 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jumperklänning för kvinnor Ragwear Kolya

Jumperklänningen för damer från Ragwear Kolya är ett måste för alla kvinnor som vill kombinera komfort och stil. Designad av det kända märket Ragwear, är denna jumperklänning en sann symbol för dammode.

Den är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och varm, vilket gör den perfekt för höst- och vinterdagar. Det tjocka tyget och den höga kragen ger ett effektivt skydd mot kyla, samtidigt som du känner dig mjuk och bekväm.

Designen på Ragwear Kolya jumper dress är både elegant och avslappnad. Med sin lösa passform passar den perfekt för alla kroppsformer och met framhäver den feminina silhuetten. Den trattformade halsen och de långa ärmarna ger klänningen en touch av elegans. Märkeslogotypen som är broderad på bröstet ger dessutom en extra touch av stil.

Denna jumperklänning är också mycket praktisk med två sidofickor för att hålla händerna varma eller förvara småsaker. Dessutom är den lätt att ta på och av, vilket gör den perfekt för de hektiska dagarna när du vill vara både bekväm och snygg.

Damklänningen Ragwear Kolya är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på jobbet, en kväll ute på stan eller en kväll ute med vänner. Den passar perfekt med strumpbyxor och ankelstövlar, eller kan bäras med sneakers för en mer avslappnad look.

Kort sagt, Ragwear Kolya är en jumperklänning för kvinnor som är ett måste i varje kvinnas garderob. Med sin komfort, stil och praktiska funktion är den det perfekta plagget för alla moderna kvinnor som vill vara både trendiga och bekväma i sina kläder. Vänta inte längre med att lägga till denna underbara jumperklänning till din samling Ragwear.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-20054-5024
Färg havsgrön
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1