Träningsskor för kvinnor Le Coq Sportif Court Clean

Träningsskor för kvinnor Le Coq Sportif Court Clean

Börjar på: 1 101,84 kr

859,20 kr

-22%
Upptäck den sportiga, eleganta stilen hos damskor på Le Coq Sportif Court Clean, ett måste från det franska märket.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 101,84 kr

859,20 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Le Coq Sportif Court Clean

Le Coq Sportif Court Clean damskor är ett måste för alla kvinnor som vill ha en sportig och elegant stil. Dessa sneakers är tillverkade av det berömda franska märket Le Coq Sportif och är både trendiga och bekväma.

Med sin eleganta design och tidlösa vita färg passar de in i alla dina outfits. Oavsett om du bär dem till avslappnade jeans eller en elegant klänning, kommer de att ge en modern touch till din look.

När det gäller kvalitet gör Le Coq Sportif ingen besviken. Dessa sneakers är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och hållbara. Du kan bära dem varje dag utan att oroa dig för att de ska skadas snabbt.

Förutom att vara snygga är Le Coq Sportif Court Clean damskor också extremt bekväma. Innersulan i memory foam formar sig perfekt efter din fot för optimal komfort. Så du kan gå hela dagen utan att känna någon smärta.

Oavsett om du är en erfaren idrottskvinna eller bara letar efter ett par trendiga träningsskor är Le Coq Sportif Court Clean skon för dig. Så lägg till dem i din skosamling nu!

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410757
Färg varm sand
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Låg övre del