Träningsskor för kvinnor Diadora B.560 Crackle Lame

Träningsskor för kvinnor Diadora B.560 Crackle Lame

Börjar på: 2 815,82 kr

2 252,66 kr

-20%
Upptäck den emblematiska B.560-skon Diadora, en vinnande comeback från 90-talet för kvinnor som är redo att erövra tous alla terränger med stil.

Slut i lager

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Diadora B.560 Crackle Lame

elle lanserades på 90-talet som en tennissko för proffs och gör nu comeback för att erövra nya spelplaner. B.560 är tillbaka på Diadora och elle, med all den charm och stil som kännetecknar en sportikon från 90-talet. Dessa sneakers skor har inspirerats av retrotennis och innehåller elementen och estetiken från den tidens prestandaskor, i en ny silhuett med revolutionerande linjer.


B.560 Crackle Lamé WN: ovandel i fullnarvsläder, med inslag av laméläder med en repad effekt på kragen. Ett mycket smidigt piGSkin-läder finns vid disken, i ögonstödet, runt vampplattan och i logotypen, vilket återspeglar sulans färg.


Med stonewash- och vaxbehandlingar förflyttas vi tillbaka till 90-talet.


I bevis


1990 års arkiv


Diadora. Tennisskor. På 90-talet. Det var så skon som nu är B.560 föddes - en arkivklassiker som återbesöktes i en modern esprit. Lästen och sulan är trogna 1990 års performance-modell.


Högkvalitativa material


Ovandel i fullnarvsläder, med repande laméläderdetaljer på kragen. Mycket följsamt piGSkin-läder på hälkappan, i ögonhålan, runt plösen och i logotypen.


Stone tvätt


Stonewash-behandlingen är typisk för sneakers Heritage by Diadora och mjukar upp lädret.


Skoputsning


En typisk finish för sneakers Heritage by Diadora, skokräm met framhäver lädrets naturliga färg och skyddar det, vilket gör det ännu mer vattentätt. Vaxningsprocessen Diadora lämnar ojämnheter, vilket gör varje sneaker unik.


Specialdesign för kvinnor
Skons design är baserad på den kvinnliga fotens anatomi.


Mer information

Varumärke Diadora
Tillverkarens SKU 201.181038-50185
Färg persikorosa (50185)
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen