Träningsskor för kvinnor Puma Provoke Xt Ftr

Träningsskor för kvinnor Puma Provoke Xt Ftr
Börjar på: 1 101,84 kr
Upptäck den djärva men ändå bekväma stilen hos Puma Provoke Xt Ftr damskor. Bli uppmärksammad med Puma.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 101,84 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Puma Provoke Xt Ftr

Puma Provoke Xt Ftr skor är den perfekta blandningen av stil och prestanda för moderna, aktiva kvinnor. Varumärket Puma är känt för sina innovativa produkter, och dessa sneakers är inget undantag.

De är designade speciellt för kvinnor och är både snygga och funktionella. Deras moderna, smala silhuett är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är ett intensivt träningspass eller en avslappnad dag ute på stan.

Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och ger optimal komfort hela dagen. Den slitstarka gummisulan ger exceptionellt grepp, medan ovandelen i ventilerande mesh håller fötterna svala och torra även under de mest intensiva träningspassen.

Provoke Xt Ftr -tekniken från Puma ger extra stöd och stabilitet för dina fötter, så att du kan prestera på topp under alla dina aktiviteter. Dessa sneakers har också ett unikt snörningssystem som säkerställer en perfekt passform för optimalt stöd.

Puma Provoke Xt Ftr är perfekta för kvinnor som söker både stil och funktionalitet, och är ett måste för alla garderober. Oavsett om du tränar på gym eller är en fashionista som söker komfort, kommer dessa sneakers att följa med dig på alla dina äventyr.

Missa inte möjligheten att äga dessa högkvalitativa sneakers från det berömda märket Puma. Med sin moderna design och banbrytande teknik är de det perfekta valet för alla kvinnor som vill kombinera stil och prestanda. Så gå vidare och lägg till dessa sneakers Puma Provoke Xt Ftr till din samling idag.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 195269-01
Färg svart/teamguld
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen