Blus för kvinnor Moss Copenhagen Marelda STP

Blus för kvinnor Moss Copenhagen Marelda STP

Börjar på: 795,17 kr

459,83 kr

-42%
Upptäck Marelda STP damblus från Moss Copenhagen, en löst sittande skjorta som kombinerar sofistikerad elegans med modernt mode.

Slut i lager

Beskrivning

Blus för kvinnor Moss Copenhagen Marelda STP

Löst sittande skjorta
Marelda kombinerar perfekt sofistikerad, elegant elegans med modernt mode. Den är designad i en löst sittande modell som faller bekvämt över din figur, så att du kan röra dig med lätthet och se avslappnad men ändå elegant ut på look. Den har framfickor och en härlig mörkgrå blandton som skapar en smakfull kontrast till de klassiska vita ränderna som är kännetecknet för alla eleganta plagg. Kombinera med matchande Marelda-byxor för en komplett look, essentiella toppar eller en turtleneck för några extra lager.

Passform
Skjortan har en lös och överdimensionerad passform. Modellen mäter 176 cm och bär storlek S/M.

Sammansättning
50% återvunnen polyester, 30% polyester & 20% viskos

Om återvunnen polyester Den tillverkas huvudsakligen av återvunna PET-plastflaskor. Vid tillverkningen av återvunnen polyester används inte petroleum, som är en knapp resurs på vår planet, så det sparar naturresurser och energi samt användningen av kemikalier. Det eliminerar plast från naturen som annars skulle ha slutat sitt liv där. Den släpper ut mindre CO2 och kräver mycket mindre vatten för att produceras än nytillverkad polyester.

Mer information

Varumärke Moss Copenhagen
Tillverkarens SKU 18191-DGM/WHT
Färg dgm/wht
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen