Klänning med v-ringning för kvinnor Moss Copenhagen Selfrida Dilvera AOP

Klänning med v-ringning för kvinnor Moss Copenhagen Selfrida Dilvera AOP

Börjar på: 1 206,95 kr

682,27 kr

-43%
Upptäck klänningen Selfrida Dilvera AOP från Moss Copenhagen, elegant och feminin med sin V-ringning och fängslande horisontella tryck.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 206,95 kr

682,27 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Klänning med v-ringning för kvinnor Moss Copenhagen Selfrida Dilvera AOP

Lång klänning


Denna klänning har ett fängslande horisontellt tryckmönster som ger en touch av feminin charm till din look. V-ringningen och de voluminösa ärmarna ger en elegant och smickrande silhuett med sin maxilängd. Detta tidlösa plagg har en genomtänkt design: det levereras med ett knytbälte, så att du kan göra din look personlig. Använd bältet för en mer figurnära och feminin look, eller bär klänningen utan bälte för en avslappnad och ledig silhuett som visar din individualitet. Med sina extra sidofickor ger denna maxiklänning inte bara en elegant och minimalistisk look, utan är också ett funktionellt val för en hektisk dag. Selfrida kommer att förstärka din stil och få dig att synas vart du än går.


Skärning


Denna klänning har en lös passform som kan justeras med knytbältet. Modellen mäter 175 cm och bär storlek S.


Sammansättning


85% Ecovero viskos & 15% Polyester


Om Lenzing Ecovero viskos


Det här plagget är tillverkat av trä som skördats från ansvarsfulla källor, där nya träd planteras i samma takt och arbetstagarnas rättigheter prioriteras. Det tillverkas i ett slutet kretslopp, vilket innebär att nästan 100 % av kemikalierna och vattnet återanvänds. Ecovero är certifierat av EU:s miljömärke och uppfyller höga miljöstandarder under hela sin livscykel: från utvinning av råmaterial till produktion, distribution och bortskaffande.

Mer information

Varumärke Moss Copenhagen
Tillverkarens SKU 17785-G-OCHRE-STROKE
Färg g-ochre-stroke
Färg Gyllene
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1