halsduk för kvinnor Barts Pattu

halsduk för kvinnor Barts Pattu

489,58 kr

294,19 kr

-40%
Håll dig varm och moderiktig med Pattu Barts Women's Scarf - ett måste från Barts!

Endast 3 kvar

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

halsduk för kvinnor Barts Pattu

Halsduken Pattu Barts är det perfekta valet för alla kvinnor som letar efter en snygg och mångsidig modeaccessoar för kallare väder. Denna halsduk är designad av det kända varumärket Barts och är både modern och funktionell, så att du kan hålla dig varm och snygg på samma gång.

Halsduken är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och slitstark, vilket garanterar optimal komfort och lång hållbarhet. Kvalitet är kärnan i varumärket Barts, och detta återspeglas tydligt i varje produkt de erbjuder, inklusive denna vackra halsduk.

Med sin moderna och tidlösa design passar halsduken Pattu Barts till alla stilar och tillfällen. Oavsett om du bär den med en vinterjacka eller en mer avslappnad outfit, kommer denna halsduk att ge en touch av elegans till din look. Den generösa storleken gör dessutom att du kan vira den runt halsen på många olika sätt för en unik, personlig stil.

Det som gör denna halsduk ännu mer speciell är dess jacquardmönster. Mönstret är inspirerat av indisk tradition och kultur och ger halsduken en touch av originalitet och skiljer den från de autres halsdukar som finns på marknaden. Med sina livfulla färger och raffinerade väv är denna halsduk en riktig pärla att lägga till i din accessoarsamling.

Förutom att vara en modeaccessoar är halsduken Pattu Barts också mycket praktisk. Det tjocka, varma tyget skyddar dig effektivt mot vinterkylan, så att du kan njuta av dina utomhusaktiviteter utan att behöva oroa dig för kylan. Dessutom är den lätt och smidig att bära och förvara, vilket gör den idealisk för resor.

Unna dig själv eller den speciella kvinnan i ditt liv Pattu Barts halsduk för att visa henne hur mycket point hon betyder för dig. Det är den perfekta presenten för alla tillfällen, oavsett om det är födelsedag, jul eller bara för att glädja henne. Hon kommer att bli glad över att få en så snygg och praktisk accessoar.

Kort sagt, halsduken Pattu Barts är ett måste för alla kvinnor som bryr sig om stil och komfort. Med sin överlägsna kvalitet, unika design och praktiska egenskaper är den det perfekta valet för att följa med dig hela vintern. Lägg till denna halsduk i din garderob nu!

Mer information

Varumärke Barts
Tillverkarens SKU 1747-10
Färg beige/vit
Färg Beige
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen