Träningsskor för kvinnor Buffalo Rse Cmp - Vegan Nappa/Nubuck

Träningsskor för kvinnor Buffalo Rse Cmp - Vegan Nappa/Nubuck

Börjar på: 1 223,04 kr

917,22 kr

-25%
Upptäck Buffalo Rse Cmp - Vegan Nappa/Nubuck damskor, för en trendig och etisk stil med kvaliteten från märket Buffalo.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 223,04 kr

917,22 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Buffalo Rse Cmp - Vegan Nappa/Nubuck

Upptäck de nya damskorna Buffalo Rse Cmp - Vegan Nappa/Nubuck, en modell som kombinerar stil och etik! Dessa skor är designade av det kända varumärket Buffalo och är speciellt framtagna för kvinnor som vill ha en trendig och ansvarsfull look.

Skorna är tillverkade av veganska material och är miljövänliga och djurvänliga. Nappa och nubuck som används vid tillverkningen är av högsta kvalitet och erbjuder komfort och hållbarhet. Med sin eleganta, moderna design passar dessa sneakers till allt från vardagligt till elegant.

Gummisulan ger optimalt grepp och stabilitet. Dessutom är de lätta, så du kan bära dem hela dagen utan att känna något obehag. Skorna har också en dämpad innersula för optimal komfort.

Oavsett om du är en fashionista eller en aktiv kvinna som letar efter praktiska skor, är Buffalo Rse Cmp - Vegan Nappa/Nubuck damskor gjorda för dig! Deras tidlösa stil och kvalitet gör dem till ett måste i din garderob.

Upptäck dessa damskor på Buffalo och gå med i gemenskapen av kvinnor som är engagerade i etiskt mode. Beställ dina idag och var stolt över att bära skor som är både trendiga och miljövänliga. Unna dig det bästa med Buffalo!

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1636141
Färg grädde/vit/svart
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen