Träningsskor för kvinnor Buffalo Rse V2 - Sneaker Low - Imi Nappa

Träningsskor för kvinnor Buffalo Rse V2 - Sneaker Low - Imi Nappa

Börjar på: 1 100,61 kr

825,41 kr

-25%
Eleganta sneakers Buffalo för damer: bekväma, trendiga och i läderimitation. Ge din outfit en touch av stil med dessa Sneakers Low Rse V2 sneakers.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 100,61 kr

825,41 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Buffalo Rse V2 - Sneaker Low - Imi Nappa

Buffalo Rse V2 - Sneaker Low - Imi Nappa damskor är ett måste för alla kvinnor som letar efter en trendig och bekväm stil. Dessa sneakers tillverkas av det välkända varumärket Buffalo och är utformade för att ge en snygg och behaglig port upplevelse.

Deras eleganta, moderna design gör dem till ett perfekt val för alla tillfällen, oavsett om det är en dag ute och shoppar i staden eller en kväll ute med vännerna. Ovandelen i Imi Nappa är både slitstark och flexibel och har en perfekt passform för optimal komfort.

Gummisulorna ger ett utmärkt grepp så att du kan gå tryggt på alla underlag. Dessutom ger den dämpade innersulan extra dämpning för dina fötter, vilket gör dem till ett perfekt alternativ för långa dagar.

Dessa Buffalo sneakers är speciellt designade för kvinnor, med exceptionell uppmärksamhet på detaljer och hantverk. De finns i en rad olika storlekar för att passa alla kroppsformer.

Oavsett om du letar efter ett par sneakers för att komplettera din garderob eller för att ge bort i present till någon du tycker om, är sneakers för kvinnor från Buffalo Rse V2 - Sneaker Low - Imi Nappa ett säkert val. Så vänta inte längre och lägg till dem i din skosamling nu!

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1630625
Färg vit/lila/rosa
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen