Träningsskor för kvinnor Buffalo Cade Hi Butterfly - Vegan

Träningsskor för kvinnor Buffalo Cade Hi Butterfly - Vegan

Börjar på: 1 469,13 kr

881,59 kr

-40%
Ta dig till himlen i trendig, etisk stil med Buffalo Cade Hi Butterfly Vegan damskor - skapade av Buffalo.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 469,13 kr

881,59 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Buffalo Cade Hi Butterfly - Vegan

Upptäck de nya damskorna från Buffalo: Cade Hi Butterfly - Vegan. Dessa skor är designade för moderna, engagerade kvinnor och kombinerar stil och etik. Varumärket Buffalo är känt för sin djärva och trendiga design, och dessa sneakers är inget undantag.

Den unika designen på dessa sneakers Buffalo met har fjärilar, symboler för lätthet och frihet. De fina, färgglada motiven ger skorna en touch av originalitet och femininitet. Du kommer inte att gå obemärkt förbi med Cade Hi Butterfly - Vegan på fötterna!

Men det som gör dessa sneakers ännu mer speciella är deras veganska tillverkning. Märket Buffaloengage använder nämligen bara material som respekterar miljön och djuren. Med dessa skor kan du vara stolt över ditt etiska och ansvarsfulla val.

Förutom att vara miljöansvariga är dessa sneakers också mycket bekväma. Gummisulan ger bra stöd och optimal dämpning för dina fötter, även efter en lång dag. Så du kan använda dem för en dags shopping i stan eller en kväll ute med vännerna.

Varumärket Buffalo har också tänkt på hur praktiska dessa skor är. Snörningen gör att du kan anpassa skon efter din fot för skräddarsydd komfort. Dessutom kommer deras svarta färg enkelt att passa med alla dina outfits, från avslappnad till chic.

Vänta inte längre med att köpa dessa damskor Buffalo Cade Hi Butterfly - Vegan. De är inte bara snygga och bekväma, de är också etiska och ansvarsfulla. Ett måste för alla moderna, engagerade kvinnor. Så lägg till dem i din skosamling nu!

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1622472
Färg elfenben
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen