Sandaler för kvinnor Buffalo Aspha Jane 2 - Vegan Box

Sandaler för kvinnor Buffalo Aspha Jane 2 - Vegan Box

Börjar på: 1 591,55 kr

930,32 kr

-42%
Skapa en trendig stil med Jane 2 Vegan-sandalerna Box från Buffalo, för ett etiskt och feminint mode.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 591,55 kr

930,32 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Buffalo Aspha Jane 2 - Vegan Box

Upptäck Buffalo Aspha Jane 2 - Vegan Box damsandaler, ett snyggt och miljövänligt val till din sommargarderob. Dessa sandaler tillverkas av Buffalo, ett varumärke som är känt för sitt engagemang för hållbart mode, och kombinerar stil med miljömedvetenhet.

Sandalernas minimalistiska design gör dem till en mångsidig modell som passar perfekt för alla tillfällen. Den tidlösa svarta färgen matchar alla outfits, från avslappnade jeans till sommarklänningar.

Dessa sandaler har utformats speciellt för kvinnor, med en skärning som är anpassad till kvinnofötternas form. De är bekväma och lätta, så du kan bära dem hela dagen utan att bli trött.

Men det som gör dessa sandaler ännu mer speciella är deras veganska sammansättning. Varumärket Buffalo har valt att endast använda miljövänliga material vid tillverkningen av sina skor. Så du kan njuta av komfort och kvalitet utan att kompromissa med dina etiska värderingar.

Förutom att vara miljöansvariga är dessa sandaler också mycket praktiska. Deras gummisulor ger optimalt grepp och är slitstarka, så att du kan gå säkert på alla typer av underlag. Dessutom är de lätta att rengöra, vilket gör dem till ett perfekt val för dagar på stranden eller ute på stan.

Unna dig Buffalo Aspha Jane 2 - Vegan Box damsandaler och lägg till en touch av stil och miljömedvetenhet till din skosamling. Du kommer inte att ångra detta köp, som kombinerar mode, komfort och respekt för miljön. Gör din del för planeten samtidigt som du håller dig snygg och trendig med dessa unika sandaler.

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1622470
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen