Stövlar i ekologisk bomull för kvinnor Buffalo Termor Lace Up Hi

Stövlar i ekologisk bomull för kvinnor Buffalo Termor Lace Up Hi

Börjar på: 1 469,13 kr

1 028,39 kr

-30%
Upptäck Buffalo Termor Lace Up Hi ankelstövlar i ekologisk bomull för kvinnor, ett måste för etiskt och trendigt mode.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 469,13 kr

1 028,39 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stövlar i ekologisk bomull för kvinnor Buffalo Termor Lace Up Hi

Buffalo Termor Lace Up Hi damstövletter i ekologisk bomull är det perfekta valet för kvinnor som bryr sig om miljön och sin stil. De är tillverkade av ekologisk bomull av hög kvalitet och är inte bara snygga utan också miljövänliga.

Varumärket Buffalo är känt för sina kvalitetsprodukter, och dessa ankelstövlar är inget undantag. Deras eleganta, moderna design är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret eller en kväll ute på stan. Den neutrala färgen passar till alla outfits och gör att du kan bära dem till kjol, byxor eller till och med en klänning.

Dessa ankelboots är inte bara miljövänliga, de är också bekväma tack vare snörningen som ger en perfekt passform för dina fötter. Gummisulan ger optimalt grepp och stabilitet, så att du kan gå med tillförsikt.

Oavsett om du gillar etiskt mode eller bara letar efter ett par ankelstövlar av hög kvalitet, är Buffalo Termor Lace Up Hi ankelstövlar i ekologisk bomull för damer det perfekta valet. Lägg till dem i din skosamling och var stolt över att bära en produkt som tar hand om vår planet samtidigt som den är moderiktig. Beställ nu och ta ett steg mot en grönare och snyggare framtid med Buffalo.

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1622457
Färg salvia grön
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen