Stövlar för kvinnor Buffalo Cade Lace Up Hi

Stövlar för kvinnor Buffalo Cade Lace Up Hi

Börjar på: 1 469,13 kr

1 101,84 kr

-25%
Upptäck den unika stilen hos Buffalo Cade Lace Up Hi ankelstövlar för damer, som ger en trendig touch till varje outfit.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 469,13 kr

1 101,84 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stövlar för kvinnor Buffalo Cade Lace Up Hi

Buffalo Cade Lace Up Hi ankelstövlar för damer är eleganta, trendiga skor som ger stil åt alla outfits. Med sin moderna design och det kända varumärket Buffalo är dessa stövlar perfekta för kvinnor som vill sticka ut från mängden.

De är tillverkade av kvalitetsmaterial och erbjuder optimal komfort samtidigt som de är slitstarka och hållbara. Den feminina formen och den tidlösa svarta färgen gör dem till ett mångsidigt val för alla tillfällen.

Snörningen framtill ger stövlarna en charmig touch, och dragkedjan på sidan gör dem lätta att ta på. Med sin medelhöga klack erbjuder dessa stövlar den perfekta balansen mellan elegans och komfort.

Oavsett om du bär dem till en klänning, kjol eller byxor kommer dessa Buffalo ankelboots att komplettera din outfit med stil. Deras unika design och välkända varumärke gör dem till ett perfekt val för kvinnor som vill skapa en originell och trendig look.

Missa inte chansen att köpa dessa ankelstövlar för kvinnor från Buffalo Cade Lace Up Hi och lägg till dem i din skosamling idag. Du kommer inte att ångra det!

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1622455
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen