Träningsskor för kvinnor Buffalo Cade Lace Up Lo

Träningsskor för kvinnor Buffalo Cade Lace Up Lo

Börjar på: 1 223,04 kr

978,44 kr

-20%
Förbättra din stil med Buffalo Cade Lace Up Lo damskor, designade av Buffalo för moderna kvinnor.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 223,04 kr

978,44 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Buffalo Cade Lace Up Lo

Buffalo Cade Lace Up Lo damskor är ett måste för alla kvinnor som letar efter modern, trendig stil. Dessa sneakers tillverkas av det kända märket Buffalo och är den perfekta blandningen av komfort och stil.

Deras eleganta, strömlinjeformade design gör dem till ett perfekt val för alla tillfällen, oavsett om det är en avslappnad dag ute på stan eller en kväll ute med vänner. Den tidlösa svarta färgen är lätt att matcha med vilken outfit som helst, så att du kan bära dem till vilken klänning, kjol eller byxa som helst.

Damskorna Buffalo Cade Lace Up Lo är designade för komfort hela dagen. Den dämpade innersulan formar sig perfekt efter din fot, medan yttersulan i gummi ger perfekt grepp på alla underlag.

Vristsnörningen gör att du kan justera dem efter dina önskemål för optimalt stöd. Dessutom ger de vaxade bomullsskosnörena en touch av sofistikering till dessa redan eleganta sneakers.

Dessa damskor från Buffalo är tillverkade av högkvalitativa material för extra hållbarhet. Du kan bära dem säsong efter säsong utan att behöva oroa dig för att de ska bli slitna.

Lägg till en touch av stil i din garderob med Buffalo Cade Lace Up Lo damskor. De är det perfekta valet för kvinnor som vill kombinera komfort och stil i sina vardagsoutfits. Beställ dem nu och var redo att möta varje dag med stil och självförtroende.

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1622453
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen