Stövlar för kvinnor Buffalo Aspha Hyb Mid - Vegan Nubuck/mesh

Stövlar för kvinnor Buffalo Aspha Hyb Mid - Vegan Nubuck/mesh

Börjar på: 1 591,55 kr

1 193,67 kr

-25%
Upptäck Buffalo Aspha Hyb Mid vegan ankle boots, ett måste för varje modern kvinna som bryr sig om miljön.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 591,55 kr

1 193,67 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stövlar för kvinnor Buffalo Aspha Hyb Mid - Vegan Nubuck/mesh

Buffalo Aspha Hyb Mid ankelstövlar för damer är sinnebilden för stil och etik. Dessa ankelstövlar är designade av det kända varumärket Buffalo och är både moderiktiga och miljövänliga. Med vegan nubuck och mesh erbjuder dessa stövlar ett hållbart och miljövänligt alternativ till traditionella lädermaterial.

Designen på dessa stövlar är både elegant och praktisk. De är halvhöga och passar perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på jobbet eller en kväll ute på stan. Bandsnörningen ger ankelboots en fin och feminin touch, medan den tjocka, räfflade sulan ger optimal komfort och grepp.

Förutom att vara moderiktiga är Buffalo Aspha Hyb Mid boots också djurvänliga. Som ett veganmärke använder Buffaloengage origine inga animaliska produkter vid tillverkningen av sina skor. Så du kan vara säker på att dessa stövlar är helt grymhetsfria.

Dessa stövlar är det perfekta valet för dem som vill kombinera stil och etik i sin garderob. Genom att köpa Buffalo Aspha Hyb Mid damkängor gör du ett ansvarsfullt val för vår planet och för djuren. Lägg till dem i din skosamling idag!

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1622416
Färg Lila
Färg Violett
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen