Ballerinor för kvinnor Buffalo Lion Ballerina - Vegan Nappa

Ballerinor för kvinnor Buffalo Lion Ballerina - Vegan Nappa

Börjar på: 1 591,55 kr

1 193,67 kr

-25%
Upptäck komforten och elegansen i Lion Ballerina från Buffalo, designad i vegansk nappa för den moderna kvinnan.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 591,55 kr

1 193,67 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Ballerinor för kvinnor Buffalo Lion Ballerina - Vegan Nappa

Upptäck Buffalo Lion Ballerina - Vegan Nappa ballerinaskor för damer, det perfekta valet för kvinnor som letar efter skor som är både snygga och miljövänliga. Dessa ballerinaskor tillverkas av Buffalo och kombinerar stil och hållbarhet för en bekväm och modern port -upplevelse.

Dessa ballerinaskor är designade för den moderna, etiskt medvetna kvinnan och är tillverkade av högkvalitativt veganläder, som erbjuder ett miljövänligt och grymhetsfritt alternativ till traditionella material. Deras tidlösa design gör dem dessutom till ett mångsidigt val för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret eller en kväll ute på stan.

De rena linjerna och den spetsiga tån ger en sofistikerad touch till alla outfits, medan gummisulan ger optimal komfort och grepp hela dagen. Dessutom garanterar den robusta konstruktionen en lång livslängd, vilket gör dessa ballerinaskor till en varaktig investering i din garderob.

Oavsett om du letar efter en sko för att komplettera din arbetsoutfit eller bara för att lägga till en touch av stil till din avslappnade look, kommer Buffalo Lion Ballerina - Vegan Nappa ballerinaskor för kvinnor att uppfylla alla dina förväntningar. Så lägg till dem i din skosamling för en feminin och ansvarsfull look.

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1620019
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen