Sandaler för kvinnor Buffalo Sol Tss Glam - Vegan Glitter

Sandaler för kvinnor Buffalo Sol Tss Glam - Vegan Glitter

Börjar på: 1 100,61 kr

880,50 kr

-20%
Glittra i sommar med Buffalo Sol Tss Glam damsandaler, 100% veganska och glittriga för en etisk och glamorös look.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 100,61 kr

880,50 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Buffalo Sol Tss Glam - Vegan Glitter

Sol Tss Glam-sandalerna från Buffalo är den perfekta kombinationen av stil, komfort och hållbarhet. Dessa glittriga veganska sandaler har designats speciellt för kvinnor och är ett måste för sommarsäsongen.

Deras glittrande paljetter ger en touch av glamour till alla outfits, medan deras eleganta, feminina design gör dem perfekta för alla tillfällen. Oavsett om du bär dem för en dag på stranden eller en kväll ute på stan, kommer dessa sandaler att vara en riktig tillgång i din garderob.

Förutom att vara ultra-stylade är Sol Tss Glam-sandalerna också miljövänliga tack vare sin veganska sammansättning. De är tillverkade helt utan animaliska produkterorigine och är perfekta för dig som vill kombinera mode och etik.

Varumärket Buffalo är känt för sin kvalitet och sitt hantverk, och dessa sandaler är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativa material och är både bekväma och slitstarka. Du kommer att kunna bära dem hela sommaren utan att oroa dig för att skada dem.

Gummisulan ger perfekt grepp för säkra promenader, medan den justerbara ankelremmen ger optimalt stöd för maximal komfort. Så att du kan njuta av din dag fullt ut utan minsta obehag.

Buffalo Sol Tss Glam damsandaler finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer. Oavsett om du har breda eller smala fötter hittar du den perfekta storleken för dig.

Lägg till en touch av glamour och etik till din garderob med Buffalo Sol Tss Glam - Vegan Glitter sandaler. Dessa sandaler är mycket mer än bara en modeaccessoar, de är en återspegling av din stil och dina värderingar. Så vänta inte längre, unna dig dessa måste-ha-sandaler för en trendig och ansvarsfull sommar.

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1602244
Färg svart/silver
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen