Sandaler för kvinnor Buffalo Eve Sol - Vegan Rubber

Sandaler för kvinnor Buffalo Eve Sol - Vegan Rubber

Börjar på: 978,19 kr

782,55 kr

-20%
Upptäck komforten och stilen i våra damsandaler Buffalo Eve Sol - Vegan Rubber, designade för den moderna kvinnan.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 978,19 kr

782,55 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Buffalo Eve Sol - Vegan Rubber

Upptäck Buffalo Eve Sol - Vegan Rubber damsandaler, ett måste för alla miljömedvetna fashionistas! Med sin eleganta design och konstruktion i veganskt gummi är dessa sandaler både trendiga och miljövänliga.

De är tillverkade av det kända märket Buffalo, som är känt för sin expertis och sitt engagemang för hållbar utveckling, och dessa sandaler är det perfekta komplementet till alla dina sommaroutfits. Oavsett om du bär dem med en lätt klänning, jeansshorts eller till och med byxor, kommer de att ge en touch av stil och komfort till din look.

Deras veganska gummidesign innebär att de inte bara är miljövänliga, utan också extremt bekväma. Inga fler blåsor eller varma fötter, dessa sandaler formar sig perfekt efter dina fötter för optimal komfort hela dagen.

Buffalo Eve Sol - Vegan Rubber damsandaler är också extremt mångsidiga. Oavsett om du ska på semester till stranden, ut på stan för en dags shopping eller till och med för en kväll ute på terrassen, är de perfekta för alla tillfällen. Gummisulan ger perfekt grepp, även på de halaste ytor, för maximal säkerhet vid varje steg.

Och för dem som vill ha en ännu mer modern look finns dessa sandaler i en rad trendiga färger, från klassisk svart till pastell rose och marinblå. Du kommer garanterat att hitta ett par som passar din stil!

Oavsett om du gillar etiskt mode eller bara letar efter ett par bekväma och snygga sandaler, är Buffalo Eve Sol - Vegan Rubber damsandaler gjorda för dig. Så lägg till dem till din skosamling nu!

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1602223
Färg grädde
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen