Sandaler för kvinnor Buffalo Binary 0 - Vegan Nappa/Nubuck

Sandaler för kvinnor Buffalo Binary 0 - Vegan Nappa/Nubuck

Börjar på: 1 469,13 kr

873,76 kr

-41%
Upptäck komforten och elegansen i Buffalo Binary 0 - Vegan Nappa/Nubuck sandaler för kvinnor. Ett etiskt och trendigt val från märket Buffalo.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 469,13 kr

873,76 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Buffalo Binary 0 - Vegan Nappa/Nubuck

Dessa damsandaler från Buffalo Binary 0 är ett måste i sommar. De är tillverkade av veganskt Nappa och nubuck material och är både eleganta och miljövänliga. Varumärket Buffalo är känt för sina kvalitetsprodukter, och dessa sandaler är inget undantag. De är designade för kvinnor och erbjuder optimal komfort samtidigt som de är trendiga.

Sandalernas minimalistiska design gör dem till ett mångsidigt val för alla tillfällen. Oavsett om det är en dag på kontoret, en utekväll med vänner eller en sommarkväll, passar de till alla outfits. Den svarta nubuck ger en touch av elegant sofistikering, medan den beige nappan ger en touch av mjukhet. De två färgerna fungerar perfekt tillsammans för att skapa en tidlöst elegant look.

Förutom att vara estetiskt tilltalande är dessa sandaler också extremt bekväma. Den dämpade innersulan ger optimalt stöd för dina fötter, även under långa dagar. Yttersulan i gummi ger perfekt grepp och stabilitet, så att du kan gå med tillförsikt.

Det som gör dessa sandaler ännu mer speciella är att de är tillverkade av veganska material. Genom att välja dessa sandaler visar du ditt engagemang för att skydda djur och miljö. Du kan vara säker på att du bär etiska, hållbara skor.

Oavsett om du är en engagerad fashionista eller bara letar efter ett par bekväma, snygga sandaler, är dessa Buffalo Binary 0s något för dig. Lägg till dem i din garderob nu och njut av stil och komfort samtidigt som du gör din del för planeten. Missa inte chansen att unna dig dessa måste-ha-sandaler för den här sommaren!

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1602197
Färg rosa
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen