Träningsskor för kvinnor Buffalo 1339-14 REV

Träningsskor för kvinnor Buffalo 1339-14 REV

Börjar på: 2 570,97 kr

2 056,77 kr

-20%
Unna dig en unik stil med Buffalo 1339-14 REV damskor. Kvalitet och mode vid dina fötter med Buffalo.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 2 570,97 kr

2 056,77 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Buffalo 1339-14 REV

Upptäck det senaste inom dammode med skorna Buffalo 1339-14 REV! Dessa sneakers är designade av det kända märket Buffalo och har allt som krävs för att tilltala moderna, vågade kvinnor. Med sin eleganta, trendiga design är dessa sneakers ett måste för varje fashionista.

Märket Buffalo har kombinerat stil och komfort för att skapa dessa unika sneakers. Den tjocka gummisulan ger enastående komfort vid varje steg, medan den smidiga läderöverdelen formar sig perfekt efter din fot. Du kommer att kunna bära dessa sneakers hela dagen utan att känna dig obekväm eller trött.

Modellen 1339-14 REV från Buffalo utmärker sig med sina originella detaljer och ljusa färg. Bandsnörningen ger en feminin och fantasifull touch, medan Buffalo -logotypen på sidan ger en touch av glamour. Dessa sneakers kommer att vara en verklig tillgång för att komplettera dina outfits och lägga till en touch av stil till din look.

Oavsett om du bär dem till en klänning, jeans eller shorts är Buffalo 1339-14 REV -skorna perfekta för alla tillfällen. De passar till alla outfits och gör att du kan skapa unika, trendiga stilar. Så att du kan sticka ut i alla situationer.

Förutom sin eleganta stil är dessa sneakers också mycket praktiska. Tack vare yttersulan i gummi har de ett utmärkt grepp för säkra promenader. Dessutom är ovandelen i läder lätt att ta hand om, så att dina sneakers alltid ser bra ut.

Buffalo 1339-14 REV damskor är mycket mer än bara ett par skor, de är en riktig modedestination. Så vänta inte längre, unna dig dessa högkvalitativa sneakers för en trendig och bekväm look. De finns i flera olika storlekar och är perfekta för kvinnor som vill sticka ut från mängden med stil.

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1533333
Färg vit/svart
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen