T-shirt med v-ringning för kvinnor Only Elizabeth

T-shirt med v-ringning för kvinnor Only Elizabeth

Börjar på: 305,95 kr

244,73 kr

-20%
Din nästa favorit T-shirt med V-ringning: Only Elizabeth. Elegant, bekväm och feminin, den kommer att ge din garderob en touch av stil.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 305,95 kr

244,73 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt med v-ringning för kvinnor Only Elizabeth

T-shirt med V-ringning för damer Only Elizabeth är ett måste för varje modemedveten kvinna. Denna T-shirt är designad av Only och är trendig, bekväm och elegant. Med sin V-ringning framhäver den met din urringning samtidigt som den ger dig en feminin, modern silhuett.

Tillverkad av högkvalitativa tyger kommer denna T-shirt att hålla dig bekväm hela dagen lång. Den smala passformen formar sig perfekt efter din kropp samtidigt som den är bekväm att bära. Med sin tidlösa färg och oklanderliga finish är denna T-shirt perfekt för alla tillfällen.

Som kvinna vet du point hur viktigt det är att känna sig vacker och självsäker i sina kläder. Det är därför Only Elizabeth T-shirt är ett utmärkt val för din garderob. Oavsett om det är för en avslappnad dag ute med vänner eller en elegantare kväll, kommer denna T-shirt att passa alla situationer.

V-ringningen ger en subtil och elegant feminin touch till denna T-shirt. Du kan bära den med jeans för en avslappnad look, eller med kjol eller byxor för en mer elegant look. Den tidlösa designen gör denna T-shirt till en riktig basmodell som du kan bära om och om igen utan att tröttna.

Varumärket Only är känt för sina moderiktiga kvalitetskläder, och denna T-shirt är inget undantag. Deras känsla för detaljer återspeglas i varje söm på denna T-shirt. Dessutom är Only Elizabeth V-neck T-shirt för kvinnor ett miljövänligt val eftersom den är tillverkad av hållbar bomull.

Kort sagt, om du letar efter en T-shirt som är bekväm, snygg och moderiktig, behöver du inte leta längre. Only Elizabeth V-neck T-shirt för damer är något för dig. Med sin smickrande passform, oklanderliga kvalitet och tidlösa stil kommer den garanterat att bli en basplagg i garderoben. Lägg till den i din kollektion idag.

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15323868-4509848
Färg molndansare målad blomma
Färg Flerfärgad
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen