Stövlar för kvinnor Only Onlbetty-1 nubuck

Stövlar för kvinnor Only Onlbetty-1 nubuck

Börjar på: 660,17 kr

375,17 kr

-43%
Unna dig själv en unik stil med Only Onlbetty-1 nubuck ankelstövlar för kvinnor. Lägg till dem i din skosamling redan idag!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 660,17 kr

375,17 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stövlar för kvinnor Only Onlbetty-1 nubuck

- Material: "Nubuck"

Upptäck Only Onlbetty-1 ankelstövlar för damer i nubuck, ett måste för alla modemedvetna kvinnor. Med sin eleganta design och kvalitetsmaterial är dessa stövlar det perfekta komplementet till alla outfits. Oavsett om du är på väg ut för en kväll på stan eller en elegant kväll ute, kommer Only Onlbetty-1 ankelstövlar att följa dig med stil.

nubuck, känd för sin mjukhet och hållbarhet, ger dessa stövlar en förstklassig look. Du kommer också att uppskatta komforten i den vadderade innersulan och klacken på 7 cm, som ger dig en elegant look. Dragkedjan på sidan gör dem lätta att ta på och av.

Varumärket Only är känt för sin känsla för detaljer och sin förmåga att hålla jämna steg med de senaste trenderna. Med Onlbetty-1 ankelstövlar är du garanterad en kvalitetsprodukt som kommer att följa dig säsong efter säsong. Dessutom kompletterar deras svarta färg alla färger och stilar på din outfit, vilket gör dem till ett mångsidigt val för din garderob.

Oavsett om du letar efter ankelstövlar för en avslappnad look eller ett speciellt tillfälle, är Only Onlbetty-1 ankelstövlar för damer i nubuck den perfekta lösningen. Så vänta inte längre, lägg till dem i din skosamling och låt dig förföras av deras ojämförliga elegans och komfort. Lita på att Only förser dig med skor som är både moderiktiga och av hög kvalitet.

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15274563-4040473
Färg kamel
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)