Denimklänning för kvinnor Only Onlnew chigo

Denimklänning för kvinnor Only Onlnew chigo

Börjar på: 734,44 kr

550,80 kr

-25%
Denimklänningen Only Onlnew chigo: ett oumbärligt dammode för en trendig och avslappnad look look.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 734,44 kr

550,80 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Denimklänning för kvinnor Only Onlnew chigo

Only Onlnew chigo denimklänning är ett måste för varje fashionista. Klänningen är designad av det kända märket Only och är speciellt framtagen för kvinnor som vill ha en trendig och avslappnad look.

Denimklänningen är tillverkad av högkvalitativ denim och är både bekväm och slitstark. Den smickrande skärningen met framhäver kvinnliga kurvor samtidigt som den ger maximal rörelsefrihet. Oavsett om du vill bära den till vardags eller för ett speciellt tillfälle kommer den att vara din perfekta modepartner.

Denimklänningen Only Onlnew chigo är full av detaljer som gör den till en riktig favorit. Metallknapparna ger en touch av vintage, medan framfickorna ger en praktisk touch. Dessutom passar den tidlösa denimblå färgen till alla dina outfits och alla årstider.

Den är mångsidig och lätt att komplettera med accessoarer och kan bäras på många olika sätt beroende på humör. Bär den med sneakers för en avslappnad dag look eller med pumps för en elegant kväll. Den kan också bäras med ett bälte för att betona midjan och framhäva din figur.

Denna denimklänning från Only Onlnew chigo är en riktig modeinvestering, eftersom den aldrig kommer att bli omodern. Dess överlägsna kvalitet garanterar att den kommer att hålla i många år framöver. Dessutom är Only känt för sitt engagemang för miljön, vilket gör det till ett etiskt och ansvarsfullt val.

Den här denimklänningen finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är ett måste för alla kvinnor. Så lägg till den i din garderob nu för en trendig och feminin look för alla tillfällen. Beställ nu och adoptera Only Onlnew chigo stilen!

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15250084-4030835
Färg tvättad svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Kort

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)