Långärmad bodysuit för kvinnor Only Esther

Långärmad bodysuit för kvinnor Only Esther

Börjar på: 325,92 kr

180,53 kr

-45%
Gör ett stiluttryck med långärmade dambyxor från Only Esther, märket Only erbjuder komfort och elegans på ett enkelt men stilfullt sätt.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 325,92 kr

180,53 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Långärmad bodysuit för kvinnor Only Esther

Den långärmade damskjortan Only Esther är ett måste i varje kvinnas garderob. Med sin tidlösa stil och smickrande passform är den perfekt för alla tillfällen. nom Only är en garanti för kvalitet och stil, och den här skjortan är inget undantag.

Skjortan är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och skön mot huden. De långa ärmarna ger extra täckning och kan enkelt rullas upp för en avslappnad look. Den smala passformen met framhäver den feminina silhuetten samtidigt som den är bekväm att bära.

Den här skjortan kan bäras på många olika sätt. Kombinera den med jeans och sneakers för en avslappnad och trendig look, eller med en kjol och klackar för en mer elegant look. Möjligheterna är oändliga med skjortan Only Esther.

Den enkla men eleganta designen gör den till ett mångsidigt plagg som kan bäras året runt. Bär den på egen hand under varma sommardagar eller under en tröja eller jacka under svalare höst- och vinterdagar.

Förutom sin tidlösa stil är den här skjortan också lätt att ta hand om. Den kan enkelt tvättas i maskin och strykas, vilket gör den till ett praktiskt val för vardagsbruk.

Oavsett om du letar efter ett basplagg till din garderob eller en snygg och bekväm skjorta för kontoret är Only Esther långärmad skjorta för kvinnor ett perfekt val. Lägg till den i din kollektion nu och njut av dess stil och kvalitet i många år framöver.

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15212500-3439945
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen