Träningsstrumpor för kvinnor Only

Träningsstrumpor för kvinnor Only
Börjar på: 48,35 kr
Boosta din träning med Only damstrumpor, perfekt för topprestationer! Garanterad kvalitetsupplevelse.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 48,35 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsstrumpor för kvinnor Only

Only träningsstrumpor för kvinnor är det perfekta tillbehöret för alla aktiva kvinnor som vill ha komfort och stil. Strumporna är designade av det kända varumärket Only och är särskilt anpassade för att tillgodose kvinnors behov under träningspassen. Med sin eleganta design och perfekta passform är de utformade för att ge optimalt stöd och en lätt känsla under hela träningspasset.

Strumporna är tillverkade av högkvalitativa material och är både mjuka och slitstarka, vilket ger långvarig komfort. Materialet andas och håller fötterna torra och svala även under de mest intensiva träningspassen. Dessutom har de fuktavledande teknik som håller dig bekväm och torr under alla förhållanden.

Passformen, som är speciellt utformad för kvinnor, ger perfekt passform och optimalt stöd samtidigt som den förhindrar skav. Med sitt höga skaft ger dessa strumpor också extra stöd vid fotleden, för en solid och stabil känsla när du rör dig.

Den snygga logotypen Only på sidan av varje strumpa ger en touch av stil till din träningsoutfit, vilket gör dessa strumpor både funktionella och moderiktiga. Oavsett om du tränar inomhus eller utomhus kommer dessa strumpor att vara dina viktigaste allierade för topprestanda och oklanderlig look.

Only träningsstrumpor för damer finns i en rad olika storlekar som passar alla kroppsformer och är ett perfekt val för alla aktiva kvinnor som vill ha absolut komfort under sina sportpass. Så vänta inte längre, lägg till dessa strumpor i din sportgarderob och gör din träning till ett ögonblick av njutning och stil.

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15112899-2240889
Färg ljusgrå melange/ljusgrå melange
Färg Grå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)