Armband för kvinnor Thomas Sabo 1485-001-21 [Storlek 2 cm]

Armband för kvinnor Thomas Sabo 1485-001-21 [Storlek 2 cm]

673,35 kr

471,34 kr

-30%
Upptäck elegansen och finessen hos damarmbandet Thomas Sabo 1485-001-21, designat av det kända märket Thomas Sabo för en touch av glamour till dina feminina outfits.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Armband för kvinnor Thomas Sabo 1485-001-21

Damarmbandet Thomas Sabo 1485-001-21 är ett elegant och raffinerat smycke som kommer att ge alla dina outfits en touch av glamour. Detta armband är designat av det kända varumärket Thomas Sabo och är en sann symbol för femininitet och sofistikering.

Armbandet är tillverkat av högkvalitativt sterlingsilver och har ett fint motiv och ett praktiskt lås för extra säkerhet. Den smala, eleganta kedjan passar perfekt runt din handled och ger ultimat komfort samtidigt som den förstärker dess eleganta utseende.

Den unika designen på detta armband met visar hantverksskickligheten hos Thomas Sabo, med en blandning av fina detaljer och rena linjer. Det hjärtformade motivet ger en romantisk touch, medan varumärkets logotyp ingraverad på låset vittnar om dess äkthet.

Oavsett om du letar efter ett smycke till dig själv eller till en speciell kvinna i ditt liv är det här damarmbandet från Thomas Sabo det perfekta valet. Det kan bäras ensamt för en minimalistisk look eller tillsammans medautres smycken för en djärvare stil.

Oavsett om du ska gå på en formell tillställning eller slappa en ledig dag passar det här armbandet alla tillfällen. Det är också lätt att ta hand om och kommer att behålla sin gnista och skönhet i många år framöver.

Som en symbol för kärlek och elegans är Thomas Sabo 1485-001-21 damarmband ett måste för alla kvinnor som letar efter ett tidlöst, sofistikerat smycke. Lägg till det till din smyckessamling nu och låt det lysa med dig i varje ögonblick av ditt liv.

Mer information

Varumärke Thomas Sabo
Tillverkarens SKU 1485-001-21
Färg silver
Färg Silver
Storlek 2 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1