Sweatshirt med huva för kvinnor Alpha Industries Essentials RL

Sweatshirt med huva för kvinnor Alpha Industries Essentials RL

Börjar på: 1 101,84 kr

881,48 kr

-20%
Den bekväma och trendiga huvtröjan för damer från Alpha Industries Essentials RL är det perfekta valet för en oslagbar look ALPHAbetique.

Slut i lager

Beskrivning

Sweatshirt med huva för kvinnor Alpha Industries Essentials RL

Alpha Industries Essentials RL sweatshirt med huva för damer är ett måste för alla kvinnor som vill ha något bekvämt och moderiktigt. Med sin moderna design och ikoniska logotyp är denna sweatshirt ett måste för alla modeälskare.

Varumärket Alpha Industries är känt för sina kvalitetskläder, och denna sweatshirt är inget undantag. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och slitstark, vilket garanterar komfort och hållbarhet. Perfekt för svala höstdagar eller en avslappnad kväll ute med vänner, denna sweatshirt kommer att vara din perfekta modeallierade.

Den smickrande feminina passformen framhäver din figur och ger dig samtidigt stor rörelsefrihet. Den justerbara huvan skyddar dig mot vind och regn, medan kängurufickorna håller dina händer varma eller låter dig bära med dig dina små nödvändigheter.

Denna huvtröja för damer från Alpha Industries Essentials RL är också ett miljövänligt val, eftersom den är tillverkad av ekologisk bomull och återvunnen polyester. Genom att välja denna produkt hjälper du till att bevara vår planet samtidigt som du håller dig snygg.

Denna sweatshirt finns i en mängd olika färger och passar alla stilar och tillfällen. Oavsett om du bär den med jeans för en avslappnad look eller med en kjol för en mer feminin touch, kommer den alltid att vara det viktigaste elementet i din outfit.

Kort sagt, Alpha Industries Essentials RL hoodie för damer är ett måste för alla kvinnor som vill kombinera komfort och stil. Så vänta inte längre, lägg till den i din garderob idag och njut av en trendig och avslappnad look för alla tillfällen.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146041-03
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen