Armband för kvinnor Thomas Sabo 1440-052-1 [Storlek 2,4 cm]

Armband för kvinnor Thomas Sabo 1440-052-1 [Storlek 2,4 cm]

844,75 kr

633,56 kr

-25%
Unna dig själv elegans och sofistikering med damarmbandet Thomas Sabo 1440-052-1. Ett raffinerat smycke som förhöjer varje outfit.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Armband för kvinnor Thomas Sabo 1440-052-1

Thomas Sabo 1440-052-1 damarmband är ett elegant och raffinerat smycke som ger en sofistikerad touch till alla outfits. Armbandet är tillverkat av det kända smyckesmärket Thomas Sabo och är designat för kvinnor som uppskattar kvalitet, stil och originalitet.

Armbandet är tillverkat av högkvalitativa material, vilket garanterar dess hållbarhet och tidlösa skönhet. Silvermetallen är fint bearbetad för att skapa en delikat, feminin design, medan de hjärtformade detaljerna ger armbandet en romantisk touch.

Armbandet är också utsmyckat med gnistrande kristaller från Swarovski, som ger en touch av glamour och lyx till ensemblen. Kristallerna är noggrant utvalda och placerade för hand för att skapa en gnistrande effekt som inte kommer att gå obemärkt förbi.

Oavsett om du bär det för ett speciellt tillfälle eller till vardags är detta armband ett mångsidigt val som passar alla outfits och tillfällen. Det kan bäras ensamt för en enkel och elegant look, eller kombineras medautres smycken för en djärvare effekt.

Förutom att armbandet är vackert har det också ett praktiskt lås som håller det på plats hela dagen. Längden är också justerbar för att passa din handled perfekt.

Lägg till en touch av sofistikerad och femininitet till din look med Thomas Sabo 1440-052-1 damarmband. Oavsett om du vill ha det själv eller ge bort det i present kommer detta högkvalitativa smycke att vara ett värdefullt tillskott till alla smyckessamlingar. Beställ det nu och låt dig förföras av dess tidlösa elegans.

Mer information

Varumärke Thomas Sabo
Tillverkarens SKU 1440-052-1
Färg silver/multifärg
Färg Silver
Storlek 2,4 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1