Stövlar för kvinnor Bronx New-Kole

Stövlar för kvinnor Bronx New-Kole

Börjar på: 2 692,78 kr

2 154,23 kr

-20%
Bronx New-Kole stövlar: ett måste för den moderna kvinnan, som kombinerar stil och komfort för en unik look.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 2 692,78 kr

2 154,23 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stövlar för kvinnor Bronx New-Kole

Bronx New-Kole damstövlar är ett måste för alla kvinnor som vill ha en trendig och modern stil. Stövlarna är designade av det välkända varumärket Bronx och är både eleganta och bekväma, perfekta för alla tillfällen.

Deras unika, djärva design ger en touch av karaktär till alla outfits. Oavsett om du bär dem till en kjol, jeans eller klänning kommer dessa stövlar att vara den centrala point på din look. Den tidlösa svarta färgen gör dem lätta att matcha med alla dina outfits.

Stövlarna är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och hållbara. Gummisulan ger optimalt grepp så att du kan gå med tillförsikt, oavsett väder.

Komforten är inte bortglömd med dessa stövlar. Det mjuka tygfodret ser till att du känner dig väl till mods för varje steg du tar. Dessutom ger klacken på 5 cm dig en elegant höjd utan att du behöver göra avkall på komforten.

Oavsett om du är en fashionista eller en aktiv kvinna är Bronx New-Kole damstövlar det perfekta valet för att kombinera stil och komfort i din vardag. Vänta inte längre och lägg till dem i din skosamling nu!

Mer information

Varumärke Bronx
Tillverkarens SKU 14310-J-01
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Kole