Stövlar för kvinnor Bronx New-Americana

Stövlar för kvinnor Bronx New-Americana

Börjar på: 2 937,64 kr

2 350,11 kr

-20%
Upptäck de trendiga Bronx New-Americana stövlarna för kvinnor, det perfekta valet för en modern och elegant look.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 2 937,64 kr

2 350,11 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stövlar för kvinnor Bronx New-Americana

Bronx New-Americana damstövlar kombinerar stil och komfort för en modern och trendig look. Dessa stövlar tillverkas av det kända varumärket Bronx och är speciellt utformade för kvinnor som söker en feminin men ändå robust stil.

Med sin eleganta design och kvalitetsläder är dessa stövlar perfekta för alla tillfällen. Oavsett om det är en dag på kontoret, en utekväll med vänner eller en promenad på stan, kommer dessa stövlar att passa in i alla dina outfits. Den tidlösa svarta färgen gör att du kan bära dem till allt från jeans till kjolar och klänningar.

Komfort har inte förbisetts vid tillverkningen av dessa stövlar. Innersulan är vadderad för optimalt stöd, så att du kan bära dem under långa timmar utan att känna dig trött. Dessutom ger yttersulan i gummi perfekt grepp för en säker och stabil gång.

Förutom att vara bekväma och snygga är dessa stövlar också extremt slitstarka. Det högkvalitativa läder som används vid tillverkningen garanterar att de kommer att hålla länge. Du kommer att kunna använda dem under flera säsonger utan att de slits ut.

Varumärket Bronx är känt för sitt hantverk och sin känsla för detaljer, och dessa stövlar är inget undantag. Finishen är oklanderlig och de små detaljerna, som metallspännena på sidan, ger dessa stövlar en touch av originalitet.

Oavsett om du är en aktiv kvinna som letar efter bekväma skor för din hektiska dag eller en stilmedveten fashionista, Bronx New-Americana stövlar är för dig. De är den perfekta blandningen av kvalitet, komfort och stil för en modern, elegant look i alla situationer. Lägg till dessa stövlar till din skosamling idag!

Mer information

Varumärke Bronx
Tillverkarens SKU 14165-C-3685
Färg havremjölk
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen