Ekologiskt acaipulver Natura Force

Ekologiskt acaipulver Natura Force
250,16 kr

Slut i lager

Beskrivning

Ekologiskt acaipulver Natura Force

Köp ekologisk acai
Acaibäret är särskilt uppskattat av den ursprungsbefolkning som lever i Amazonas. De har ätit det sedan förcolumbiansk tid. Många påståenden görs för denna lilla frukt. De lila eller purpurfärgade bären används som medicinalväxt och påminner om blåbär, fläderbär och svarta vinbär.
Dessa bär är mycket rika på kolhydrater (52%), proteiner (32%) och högkvalitativa lipider. Hit hör fleromättade (omega 6) och enkelomättade (omega 9) fettsyror. Acaibär innehåller också fibrer, mineraler och vitaminer, inklusive vitamin B1 och E. Den senare är känd för sina antioxidativa egenskaper. Acaibäret innehåller också stora mängder järn, vilket gör det till en särskilt näringsrik frukt.
Acaibäret är också särskilt rikt på naturliga antioxidanter (1). Dess antioxidativa egenskaper jämförs ofta med tranbärets. Dessa egenskaper är kopplade till förekomsten av polyfenoler i bären, särskilt antocyaniner och proantocyanidiner. Näringsegenskaperna hos acai är ömtåliga. För att dra nytta av dem måste du konsumera frukten färsk eller i pulverform. Detta torra extrakt erhålls genom att mala och kalltorka bären. På så sätt kan du njuta av fruktens fördelar, även om du bor tusentals mil från där den odlades. Och fördelarna är många.
Acaibäret utmärker sig för sina antiinflammatoriska egenskaper (2) och sin förmåga att bekämpa spridningen av cancerceller i kroppen (3). Alla de goda egenskaperna hos detta bär från Amazonas finns i vårt ekologiska acaipulver.
Hur äter man acaipulver?
Ekologiskt acaipulver kan ätas genom att tillsätta det i en beredning som fruktjuice, yoghurt, färskost eller din morgongröt. Du kan också använda det för att göra en smoothie bowl och kombinera pulvret med läckra toppings och färsk frukt. Acaipulver kan t.ex. avnjutas med gojibär, chiafrön, nötter, blandad röd frukt eller till och med mynta och banan. Pulvret kan också tillsättas i desserter, såser, glass, sorbet och kompott. Det finns tusen och ett sätt att använda acaipulver, så ta chansen att upptäcka nya recept.
Ekologiskt acaipulver
Egenskaper och fördelar med acai Antioxidativa egenskaper tack vare polyfenoler och E-vitamin; Förebygger och lindrar inflammation; Ökar energinivåerna och hjälper till att minska trötthet; Bekämpar skadliga bakterier; Främjar hälsosam hud; Främjar viktminskning; Saktar ner spridningen av cancerceller; Förbättrar cellhälsan; Bidrar till normalt blodtryck
Minskar irritation i andningsvägarna; Stärker kroppens naturliga försvar; Förbättrar hjärnfunktionen och den kognitiva utvecklingen hos barn;

Mer information

Varumärke Natura Force
Tillverkarens SKU 1292699
Färg lila
Färg Violett
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen