Träningsskor för kvinnor Buffalo Ashley Butterfly - Vegan Nappa

Träningsskor för kvinnor Buffalo Ashley Butterfly - Vegan Nappa

Börjar på: 1 346,70 kr

942,69 kr

-30%
Bli trendig på look med Buffalo Ashley Butterfly damskor, som kombinerar stil och etik tack vare sin design i veganskt läder.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 346,70 kr

942,69 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Buffalo Ashley Butterfly - Vegan Nappa

Upptäck de senaste damskorna från Buffalo: Ashley Butterfly i Vegan Nappa. Dessa sneakers är designade för djärva, miljömedvetna kvinnor och kombinerar stil, komfort och etik.

Märket Buffalo är känt för sina unika och avantgardistiska kreationer, och Ashley Butterfly är inget undantag. Deras originella, färgglada design, inspirerad av fjärilar, kommer att ge en touch av fantasi till alla dina outfits. Oavsett om du bär dem till jeans och en avslappnad T-shirt eller till en elegant klänning, kommer dessa sneakers att ge karaktär åt din look.

Men det som gör dessa sneakers ännu mer speciella är deras Vegan Nappa-konstruktion. Genom att använda växtbaserade material tar Buffaloengage ett ekologiskt ansvar för en mer miljövänlig livsstil. Så du kan bära dessa sneakers med stolthet och veta att du hjälper till att bevara vår planet.

Förutom att vara etiska är Ashley Butterfly sneakers också extremt bekväma. Den tjocka sulan och det mjuka tygfodret ger dina fötter bra stöd och komfort hela dagen. Inga fler blåsor eller ömma fötter, med dessa sneakers kommer du att kunna gå, springa och dansa utan obehag.

Och för att göra det ännu mer praktiskt är dessa sneakers lätta att ta hand om. Torka bara av dem med en tvättsvamp så blir de som nyaorigine. Dessutom ger deras gummisulor bra grepp för maximal säkerhet när du är ute och rör på dig.

Ashley Butterfly-träningsskorna ligger inte bara i framkant när det gäller mode, de är också ett ställningstagande för miljön. Så tveka inte längre och välj dessa originella, etiska sneakers för en unik, engagerad stil. De finns i flera olika storlekar för att passa alla kvinnor och blir snabbt ett måste i garderoben. Beställ dessa damskor från Buffalo Ashley Butterfly i Vegan Nappa nu och var stolt över din stil och din positiva inverkan på planeten.

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1291541
Färg vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen