Ekologiskt moringapulver Natura Force

Ekologiskt moringapulver Natura Force
173,70 kr

Slut i lager

Beskrivning

Ekologiskt moringapulver Natura Force

Köp ekologisk moringa
Moringa kallas också "livets träd" och har använts i årtionden för sina egenskaper och näringsmässiga fördelar. Den växer i områden med varmt klimat och finns i Indien, Afrika, Sydamerika och Karibien. Dess frön och blad används ofta i matlagning och örtmedicin. Faktum är att de innehåller ett stort antal vitaminer. De innehåller vitamin A, C, D, E, K och B-vitaminer (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12). Detta livsmedel innehåller också viktiga mineraler och spårämnen. Dessa inkluderar magnesium, kalcium, kalium, koppar, järn, svavel, zink, selen och fluor. Moringa innehåller också proteiner, inklusive vissa essentiella aminosyror. Dessa inkluderar tryptofan, lysin, leucin och treonin. Sekundära aminosyror, flavonoider, polyfenoler och klorofyll kompletterar denna lista över aktiva ingredienser. Den främsta anledningen till att det är så intressant är att det aktivt stimulerar kroppens immunförsvar (1). På så sätt bidrar den till att förebygga sjukdomar, särskilt under sårbara perioder (årstidsväxlingar). Den har också kraftfulla antioxidativa egenskaper, som är utformade för att förhindra och bromsa effekterna av cellåldrande (2). C-vitamininnehållet är sju gånger högre än i apelsiner. Moringa är också till stor hjälp för att förebygga och bekämpa hjärt- och kärlsjukdomar. Det är känt att det hjälper till att förebygga åldersrelaterade hälsoproblem. Den hjälper också till att bekämpa sömnlöshet och manliga libido-problem. Och som om det inte vore nog är ekologisk moringa också bra för hud- och hårhälsan. Hur kan moringapulver användas?
Ekologiskt moringapulver kan tillsättas i drycker som vatten, smoothies, fruktjuicer och soppor. Smaken påminner om spenat, men är mildare och lättare. Det kan därför ersätta spenat i alla de bästa frukt- och grönsaksjuicerecepten. Du kan också använda detta pulver i en mängd olika recept, ett perfekt tillfälle att variera din kost och upptäcka nya smaker. För näringsändamål kan du konsumera 8 till 12 gram ekologisk moringa per dag. Den ideala mängden är dock 4 teskedar per dag, vilket motsvarar en dos på 2,5 till 5 gram pulver per dag. organiskt moringa pulver
Egenskaper och fördelar med moringa
Rik på naturliga antioxidanterorigine; Förebygger och lindrar symtomen på hjärt- och kärlsjukdomar; Superfood: erbjuder mycket högt näringsvärde; Bekämpar näringsbrister; Lindrar matsmältningsbesvär; Stimulerar kroppen, ökar energin; Bekämpar akne och torr hud; Förhindrar ansamling av bukfett; Har renande egenskaper; Förhindrar åldersrelaterad kognitiv nedgång; Förbättrar hydratiseringen av epidermis (övre lager); Håller huden smidig och elastisk; Idealisk för att upprätthålla en god allmän hälsa; Förebygger tecken på hudens åldrande; Certifierat ekologiskt, GMO-fritt, fritt från bekämpningsmedel.

Mer information

Varumärke Natura Force
Tillverkarens SKU 1265842
Färg grön
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen