Shorts för kvinnor Wrangler Boyfriend Shoreline

Shorts för kvinnor Wrangler Boyfriend Shoreline

Börjar på: 611,52 kr

410,74 kr

-33%
Satsa på en modern och avslappnad look med damshortsen Wrangler Boyfriend Shoreline, från Wrangler.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 611,52 kr

410,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Shorts för kvinnor Wrangler Boyfriend Shoreline

Damshortsen Wrangler Boyfriend Shoreline är ett måste i varje kvinnas garderob för en avslappnad och trendig look. Dessa damshorts är designade av det kända märket Wrangler och är den perfekta blandningen av stil och komfort. Oavsett om du är i stan, på semester eller på festival kommer de att ge din outfit en cool touch.

Damshortsen Wrangler Boyfriend Shoreline har en boyfriend-stil och är något baggy för en avslappnad look. De passar alla kroppsformer och met framhäver varje silhuett. Den moderna designen och smickrande passformen gör dem till ett måste för alla kvinnor som letar efter shorts som är både bekväma och snygga.

Shortsen är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och mjuka att ta på. Den tidlösa ljusblå färgen passar till alla looker och är en perfekt matchning tillautres plagg i din garderob. Dessutom är de lätta att ta hand om, vilket gör dem till ett praktiskt val för aktiva kvinnor.

Wrangler är känt för sina kvalitetskläder, och dessa shorts är inget undantag. Med sin ikoniska logotyp broderad på bakfickan ger de en extra touch av stil till din outfit. Damshortsen Wrangler Boyfriend Shoreline är en symbol för avslappnad amerikansk stil och representerar varumärketsesprit frihet och äventyr på ett perfekt sätt.

Oavsett om du gillar denim eller bara letar efter ett par bekväma och snygga shorts är Wrangler Boyfriend Shoreline damshorts som gjorda för dig. Deras tidlösa stil och kvalitet gör dem till ett oumbärligt basplagg i din garderob. Bär dem med en vit T-shirt och sneakers för en avslappnad look look, eller med en blus och sandaler för en mer feminin stil.

Kort sagt, Wrangler Boyfriend Shoreline damshorts är ett måste för alla moderna kvinnor som gillar att kombinera komfort och stil. Med sin trendiga design, oklanderliga kvalitet och ikoniska logotyp kommer de att vara din allierade för alla tillfällen. Lägg till dem i din kollektion nu och låt dig förföras av den tidlösa charmen hos varumärket Wrangler.

Mer information

Varumärke Wrangler
Tillverkarens SKU 112351036
Färg blå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen