Linne för kvinnor Wrangler Logo Stone

Linne för kvinnor Wrangler Logo Stone

Börjar på: 305,46 kr

217,19 kr

-29%
Visa upp din stil med Wrangler Logo Stone linne för kvinnor - en högkvalitativ modeikon från Wrangler.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 305,46 kr

217,19 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Linne för kvinnor Wrangler Logo Stone

Linnet för kvinnor Wrangler Logo Stone är ett måste i din garderob i sommar. Detta linne är designat av det kända klädmärket Wrangler och är bekvämt, modernt och tidlöst.

Det är tillverkat av kvalitetsmaterial och är inte bara mjukt att ta på utan också mycket slitstarkt, vilket gör det till ett långvarigt plagg. Designen är enkel men effektiv, med en smal passform som framhäver din feminina figur.

Logotypen Wrangler på framsidan av linnet ger en touch av originalitet och stil. Bär det med jeans för en avslappnad look look, eller under en jacka för en elegantare look.

Linnet för kvinnor Wrangler Logo Stone finns i en rad neutrala färger, från klassiskt vitt och elegant svart till ljusare nyanser av rött och blått. Du kommer garanterat att hitta något som passar dig.

Detta linne är också mycket bekvämt att bära tack vare det mjuka tyget som andas. Så du kan bära det lätt under dina sommaraktiviteter. Dessutom är det lätt att ta hand om och kan tvättas i maskin.

Oavsett om du är i stan, på stranden eller på semester kommer Wrangler Logo Stone linne för damer att vara din allierade för en avslappnad och trendig look. Diskret men effektivt, det är perfekt för alla tillfällen och kommer att hålla dig snygg under alla omständigheter.

Missa inte detta måste-ha-plagg från Wrangler. Beställ ditt Wrangler Logo Stone linne nu och lägg till en touch av stil i din sommargarderob. Du kommer inte att ångra det!

Mer information

Varumärke Wrangler
Tillverkarens SKU 112350281
Färg beige
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen