Linne för kvinnor Wrangler Ringer Vintage

Linne för kvinnor Wrangler Ringer Vintage

Börjar på: 305,46 kr

217,19 kr

-29%
Återupptäck stilen på vintage med damlinnet Wrangler Ringer, ett måste från det berömda märket Wrangler.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 305,46 kr

217,19 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Linne för kvinnor Wrangler Ringer Vintage

Linnet för kvinnor Wrangler Ringer Vintage är ett måste för alla kvinnor som letar efter en retro och trendig look. Med sitt välkända varumärke Wrangler är detta linne både elegant och bekvämt, perfekt för alla tillfällen.

Detta linne är speciellt designat för kvinnor, med en feminin skärning som met framhäver kroppens form. Det är tillverkat av kvalitetsmaterial och är mjukt att ta på och bekvämt att bära, så att du kan känna dig bekväm hela dagen.

Damlinnet Wrangler Ringer Vintage har en design vintage som påminner om 80-talet, med en kontrasterande ringkrage och Wrangler -logotypen tryckt på bröstet. Det ger en touch av retrostil till alla outfits, oavsett om det kombineras med avslappnade jeans eller en smart kjol.

Detta linne är inte bara modernt, det är också slitstarkt. Varumärket Wrangler är känt för sin kvalitet och hållbarhet, vilket gör det till en långsiktig investering i din garderob.

Oavsett om du letar efter en avslappnad topp för en avkopplande dag ute, eller ett elegantare plagg för en utekväll med vänner, är Wrangler Ringer Vintage linne för kvinnor det perfekta valet. Dess mångsidighet gör att det passar för alla tillfällen och stilar.

Välj Wrangler Ringer Vintage linne för en look som är både vintage och modern, och gör ett snyggt statement. Finns i en mängd olika färger, det finns något för varje smak och personlighet.

Missa inte chansen att lägga till detta ikoniska linne till din klädkollektion. Beställ nu och låt Wrangler ge dig autentisk, tidlös stil.

Mer information

Varumärke Wrangler
Tillverkarens SKU 112350193
Färg vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen