Kort kavaj för kvinnor Cream Ovan

Kort kavaj för kvinnor Cream Ovan

Börjar på: 856,38 kr

599,41 kr

-30%
Upptäck blazer court Cream Ovan, den oumbärliga jackan för kvinnor som kommer att ge din garderob elegans och stil. Vänta inte för länge!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 856,38 kr

599,41 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kort kavaj för kvinnor Cream Ovan

- kategori: "Kläder

Jackan blazer är ett måste i varje kvinnas garderob, och modellen Cream Ovan är inget undantag. Denna korta blazer för kvinnor, skapad av Cream, är en smart blandning av stil och komfort.

blazer är ett mångsidigt plagg som kan bäras för en dags arbete eller en elegant kväll ute. Med sin korta, smala passform förstärker met den feminina silhuetten samtidigt som den ger en touch av elegans och sofistikering till alla outfits.

Cream Ovan kännetecknas av sin tidlösa krämfärg, som enkelt kompletterar en mängd olika färger och stilar. Det högkvalitativa tyget är både mjukt och slitstarkt och ger optimal komfort hela dagen.

blazer har subtila detaljer som gör den unik, t.ex. diskreta guldknappar och praktiska fickor. Den är dessutom helfodrad för en oklanderlig finish.

Denna jacka från blazer är ett måste för alla kvinnor som letar efter något både klassiskt och modernt. Den kan bäras med skräddarsydda byxor för en professionell look, eller tillsammans med en kjol eller klänning för en mer feminin look.

Cream är känt för sina kvalitetskläder, och blazer Cream Ovan är inget undantag. De är tillverkade med omsorg och expertis och är utformade för att hålla länge och vara i perfekt skick säsong efter säsong.

Titta inte längre än blazer kort dam Cream Ovan för att lägga till en touch av sofistikerad och stil till din garderob. Unna dig detta tidlösa plagg redan idag.

Mer information

Varumärke Cream
Tillverkarens SKU 10650796-100120
Färg becksvart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1