Softshell-rock för kvinnor Cream Sola Annabell

Softshell-rock för kvinnor Cream Sola Annabell

Börjar på: 1 468,51 kr

1 174,81 kr

-20%
Få komfort och stil med softshelljackan för damer Cream Sola Annabell, designad för moderna kvinnor av Cream.

Slut i lager

Beskrivning

Softshell-rock för kvinnor Cream Sola Annabell

Softshelljackan för damer Cream Sola Annabell är ett måste för moderna, aktiva kvinnor. Jackan är designad av Cream och kombinerar stil och funktionalitet för att hålla dig varm och torr hela säsongen.

Jackan är tillverkad av högkvalitativt softshell-tyg och skyddar mot vind och regn. Den smala passformen omfamnar de kvinnliga kurvorna perfekt och ger dig en elegant, feminin silhuett. Den krämfärgade färgen ger en touch av mjukhet och lätthet till din look, samtidigt som den är tidlös och lätt att matcha med alla dina outfits.

Softshelljackan för damer Cream Sola Annabell är också fullpackad med praktiska funktioner. En hellång dragkedja gör den lätt att ta på och av, medan sidofickor med dragkedja ger säker förvaring för dina små nödvändigheter. Elastiska muddar och en justerbar huva skyddar dig mot väder och vind och ger extra skydd under kalla och blåsiga dagar.

Oavsett om du är ute på stan eller i naturen är den här jackan den perfekta följeslagaren för alla dina aktiviteter. Den är lätt och smidig att bära, samtidigt som den håller dig varm och torr hela tiden. Oavsett om du ska ta en promenad i skogen, åka skidor en dag eller bara gå ut på stan kommer den här softshelljackan att vara din allierade i de tuffaste väderförhållandena.

Förutom sina tekniska egenskaper är denna softshelljacka för damer från Cream Sola Annabell också en riktig modeaccessoar. Den snygga, eleganta designen passar perfekt till alla outfits, oavsett om de är avslappnade eller dressade. Så du kan hålla dig varm och snygg utan att kompromissa med komforten.

Kort sagt, softshelljackan för damer Cream Sola Annabell är ett måste för alla kvinnor som letar efter en jacka som är både funktionell och moderiktig. Med sin överlägsna kvalitet, praktiska funktioner och eleganta design kommer den att vara din bästa allierade för att möta vintern med stil. Vänta inte längre och lägg till den i din garderob för en säsong som är både bekväm och snygg.

Mer information

Varumärke Cream
Tillverkarens SKU 10612102-151305
Färg fjädergrå
Färg Grå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1