Blus för kvinnor Cream Melody

Blus för kvinnor Cream Melody

Börjar på: 1 086,20 kr

814,61 kr

-25%
Välj tidlös elegans med damblusen Cream Melody från Cream. Tillgänglig nu!

Slut i lager

Beskrivning

Blus för kvinnor Cream Melody

Cream Melody damblus från Cream är det perfekta plagget för alla kvinnor som letar efter en elegant, feminin stil. Blusen är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och chic.

Med sin tidlösa design kan blusen bäras vid alla tillfällen, oavsett om det är arbete, en utekväll eller bara en kväll med vännerna. Den fina krämfärgen kompletterar alla outfits och gör den till ett måste i varje kvinnas garderob.

Damblusen Cream Melody har en smal passform som met framhäver den feminina silhuetten. Spetsdetaljerna på ärmarna och kragen ger en touch av femininitet och finess. Dessutom ger det lätta, flödande tyget optimal komfort samtidigt som det ger en elegant look.

Blusen är också mycket mångsidig eftersom den kan bäras på många olika sätt. Du kan ha den instoppad i byxor för en mer formell look, eller låta den flyta över shorts för en mer avslappnad look. Den smickrande skärningen gör att den passar alla kroppsformer.

Förutom sitt eleganta utseende är denna damblus Cream Melody mycket lätt att ta hand om. Den kan maskintvättas utan risk för att bli skev eller förlora sin färg. Detta gör den till ett praktiskt val för aktiva kvinnor som behöver ett plagg som är både vackert och lätt att ta hand om.

Missa inte chansen att lägga till denna vackra damblus Cream Melody till din klädkollektion. Med sin exceptionella kvalitet, tidlösa design och feminina detaljer kommer den snabbt att bli ett måste i garderoben. Beställ den nu och lägg till en touch av sofistikering till din stil!

Mer information

Varumärke Cream
Tillverkarens SKU 10611782-104584
Färg havssköldpadda patchwork
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1