Jeansjacka för kvinnor Cream Rota Jogg

Jeansjacka för kvinnor Cream Rota Jogg

Börjar på: 1 327,71 kr

722,84 kr

-46%
Förstärk din feminina look med jeansjackan från Cream, ett måste för en bekväm och trendig stil.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 327,71 kr

722,84 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jeansjacka för kvinnor Cream Rota Jogg

Jeansjackor är ett modeplagg för kvinnor, och Cream Rota Jogg jeansjacka för kvinnor från Cream är inget undantag. Denna jacka kombinerar stil och komfort för en outfit som är både avslappnad och trendig.

Denim är ett tidlöst tyg som alltid finns i våra garderober, och jeansjackan är ett måste för varje säsong. Med denimjackan för damer från Cream Rota Jogg kan du njuta av kvaliteten hos denim, samtidigt som du får en modern touch tack vare de originella detaljerna.

Varumärket Cream är känt för sina kvalitetsplagg och unika design, och den här jeansjackan är inget undantag. Den är designad för att passa alla kroppsformer och framhäva den feminina silhuetten. Den smala passformen och perfekta längden gör den till ett måste i din garderob.

Denimjackan för damer från Cream Rota Jogg utmärker sig också med sina praktiska detaljer. Den har funktionella fickor på framsidan och insidan, perfekt för förvaring av dina vardagliga nödvändigheter. Dessutom är den designad med dragkedja och knappar för en perfekt passform.

Men det som gör den här jeansjackan unik är dess Jogg-teknik, som ger oöverträffad komfort. Tyget i denim- och elastanblandning gör att du kan röra dig fritt och hålla dig bekväm hela dagen. Säg hejdå till jeansjackor som begränsar din rörelsefrihet, med Cream Rota Jogg jeansjacka för damer kan du vara snygg utan att göra avkall på komforten.

Den här jeansjackan passar perfekt till alla outfits. Bär den med en t-shirt och byxor för en avslappnad look look, eller med en klänning för en feminin touch. Möjligheterna är oändliga och du kommer aldrig att vilja vara utan detta mångsidiga plagg i din garderob.

Slutligen är stilen på denimjackan för kvinnor Cream Rota Jogg både avslappnad och elegant. Läderdetaljerna på fickorna och knapparna ger det här vardagsplagget en touch av elegans. Så du kan vara i framkant av modet samtidigt som du håller fast vid din personliga stil.

Kort sagt, Cream Rota Jogg jeansjacka från Cream är ett måste för varje fashionista. Med sin smickrande passform, Jogg-teknik och originella detaljer kommer den säkert att följa med dig på alla dina äventyr med stil och komfort. Vänta inte längre med att lägga till detta viktiga plagg i din klädkollektion!

Mer information

Varumärke Cream
Tillverkarens SKU 10611008-103852
Färg roka medium blå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1