Kimono för kvinnor Cream Emshe

Kimono för kvinnor Cream Emshe

611,52 kr

322,72 kr

-47%
Välj sofistikerad stil med Kimono för kvinnor Cream Emshe från Cream - ett måste för din garderob.

Slut i lager

Beskrivning

Kimono för kvinnor Cream Emshe

Upptäck damkimonon Cream Emshe, det perfekta valet för kvinnor som vill lägga till en touch av sofistikering och stil i sin garderob. Denna vackra kimono kommer från det välkända märket Cream, som är känt för sin eleganta design av hög kvalitet.

Damkimonon Cream Emshe är speciellt designad för kvinnor, med detaljer och skärningar som framhäver den feminina silhuetten. Det lätta, mjuka tyget ger optimal komfort samtidigt som det är flytande och luftigt, vilket gör det till det perfekta plagget för varma sommardagar.

Designen på denna kimono är helt enkelt fantastisk. Med sina mjuka färger och subtila mönster ger den varje outfit en touch av charm och elegans. Oavsett om du bär den över en sommarklänning eller med jeans och en T-shirt, kommer den omedelbart att ge en touch av stil till din look.

Förutom att vara elegant är Cream Emshe damkimono också mycket mångsidig. Du kan bära den öppen som en lätt jacka eller knyta den i midjan för en mer feminin, strukturerad look. Den kan också bäras som en sarong på stranden eller som en lätt filt under svala sommarkvällar.

Kvaliteten på denna kimono är oöverträffad. Varumärket Cream lägger stor vikt vid valet av tyger och tillverkningen av sina plagg, för att garantera optimal hållbarhet och komfort. Du kommer att kunna njuta av denna kimono i många år utan att oroa dig för att den ska slitas ut.

Damkimonon Cream Emshe är ett måste för alla kvinnor som vill ge sin garderob en touch av stil och elegans. Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller en avslappnad outfit, kommer denna kimono att vara din vardagliga modeallierade. Så unna dig denna magnifika kimono Cream för att känna dig vacker och självsäker under alla omständigheter.

Mer information

Varumärke Cream
Tillverkarens SKU 10609764-106030
Färg grön flerfärgad
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1