Blus för kvinnor KAFFE Lisa

Blus för kvinnor KAFFE Lisa

Börjar på: 489,09 kr

155,36 kr

-68%
Välj elegans och komfort med blusen KAFFE Lisa, ett måste för kvinnors garderober från det danska märket KAFFE.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 489,09 kr

155,36 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Blus för kvinnor KAFFE Lisa

Damblusen KAFFE Lisa är ett måste i varje kvinnas garderob. Blusen är tillverkad av det danska märket KAFFE och kombinerar elegans och komfort för en avslappnad men chic look.

Designen på blusen Lisa är enkel men sofistikerad, med rena linjer och en böljande skärning som passar alla kvinnliga figurer. Det mjuka, lätta tyget känns skönt mot huden och den enfärgade designen gör den lätt att matcha medautres plagg i din garderob.

Blusen är specialdesignad för kvinnor och har feminina detaljer som lätt utsvängda ärmar och en smickrande V-ringning. Den kan bäras på jobbet med skräddarsydda byxor och klackar, eller på kvällen med en veckad kjol och högklackade sandaler.

KAFFE är känt för sina kvalitetskläder, och blusen Lisa är inget undantag. Den är tillverkad av noggrant utvalda, slitstarka material och är utformad för att tåla vardagligt slitage och hålla sig vacker och snygg tvätt efter tvätt.

Denna blus är en riktig basgarderob, perfekt för alla tillfällen. Oavsett om du letar efter en outfit för en dag på jobbet, lunch med vänner eller en romantisk utekväll är blusen Lisa ett säkert val som får dig att känna dig snygg och självsäker.

Vänta inte längre med att lägga till KAFFE Lisa damblus till din klädkollektion. Beställ nu och lägg till en touch av skandinavisk stil i din garderob. Du kommer inte att ångra detta tidlösa, långvariga köp, som kommer att följa dig genom årstiderna med elegans och komfort.

Mer information

Varumärke KAFFE
Tillverkarens SKU 10552186-104669
Färg grönt geometriskt tryck
Färg Gul
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1