Byxor för kvinnor KAFFE Karen

Byxor för kvinnor KAFFE Karen

Börjar på: 723,93 kr

218,32 kr

-70%
KAFFE Karen, de perfekta dambyxorna för en elegant och avslappnad stil. Upptäck dem nu!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 723,93 kr

218,32 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Byxor för kvinnor KAFFE Karen

Dambyxorna KAFFE Karen är ett måste för alla kvinnor som vill ha en stil som är både elegant och avslappnad. Byxorna är tillverkade av det kända märket KAFFE och är en perfekt blandning av komfort, kvalitet och stil.

Med sin smala passform och höga midja framhäver Karen met byxorna den feminina silhuetten samtidigt som de erbjuder optimal komfort. Det lätta, stretchiga tyget anpassar sig till alla kroppsformer och ger stor rörelsefrihet. Byxorna är perfekta för alla tillfällen och kan bäras på jobbet eller ute på kvällen.

Designen på byxorna Karen är både modern och tidlös. De rena linjerna och den solida färgen gör dem till ett oumbärligt basplagg i alla kvinnors garderober. Den minimalistiska stilen gör det också enkelt att kombinera medautres för att skapa varierade, personliga looks.

Förutom att vara trendiga är KAFFE Karen dambyxor också designade med miljön i åtanke. Varumärket KAFFEengage använder hållbara material och har ett etiskt förhållningssätt till tillverkningen av sina kläder.

KAFFE Karen dambyxor finns i flera olika storlekar och passar kvinnor i alla former och storlekar. De är också lätta att ta hand om, vilket gör dem till ett praktiskt och ekonomiskt val.

Så vänta inte längre med att lägga till KAFFE Karen dambyxor till din klädkollektion. Med sin komfort, kvalitet och tidlösa stil kommer de snabbt att bli ditt favoritplagg och kommer att följa dig varje dag med elegans och modernitet.

Mer information

Varumärke KAFFE
Tillverkarens SKU 10552100-103929
Färg tvättad grön
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1