Byxor för kvinnor KAFFE Mona

Byxor för kvinnor KAFFE Mona

Börjar på: 844,69 kr

243,32 kr

-71%
Upptäck dambyxorna KAFFE Mona, ett måste för din damgarderob, designade av det välkända märket KAFFE.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 844,69 kr

243,32 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Byxor för kvinnor KAFFE Mona

Vi presenterar KAFFE Mona byxor för kvinnor:

Dambyxorna KAFFE Mona är ett måste i varje kvinnas garderob. Byxorna är designade av det danska märket KAFFE, känt för sin kvalitet och trendiga kläder, och kombinerar komfort och stil för en elegant och modern look.

KAFFE Mona är eleganta byxor som passar perfekt för alla tillfällen. Den smala skärningen met framhäver den feminina silhuetten samtidigt som den är bekväm att bära. De är tillverkade av en blandning av kvalitetstyger och har en mjuk, silkeslen känsla för optimal komfort hela dagen.

Byxorna har också subtila detaljer som gör hela skillnaden. Sidofickorna ger en praktisk touch, medan vecken framtill ger en elegant touch. Dragkedjan och guldmetallknappen ger en modern touch till dessa tidlösa byxor.

KAFFE Mona finns i ett brett utbud av färger för att passa alla smaker och önskemål. Oavsett om du föredrar dem i klassisk svart, sofistikerad marinblå eller djärv röd, hittar du garanterat en som passar din stil.

KAFFE Mona är mångsidig och lätt att matcha och kan anpassas till alla säsonger. Bär den med en blus och klackskor för en professionell kontorslook look, eller med en t-shirt och sneakers för en mer avslappnad helgstil. Den är också perfekt för speciella tillfällen, tillsammans med en blazer och pumps.

Med KAFFE Mona byxor kan du vara säker på att få en kvalitetsprodukt som håller länge. Det slitstarka tyget och den oklanderliga finishen gör det till ett hållbart plagg som tål tvätt och slitage. De är också lätta att ta hand om, så du kan bära dem vid alla tillfällen utan att behöva oroa dig för underhållet.

Unna dig KAFFE Mona dambyxor nu och lägg till ett måste i din garderob. Oavsett om du är en aktiv eller elegant kvinna, eller både och, kommer dessa byxor att vara ditt mode och din komfort varje dag. Vänta inte längre och unna dig KAFFE Mona, byxorna som kombinerar stil och kvalitet.

Mer information

Varumärke KAFFE
Tillverkarens SKU 10551916-191016
Färg java
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1